Reactia Alinei Gorghiu dupa episodul Atanasiu (Video)

Luni, 11 Mai 2015, ora 12:22
5970 citiri
Reactia Alinei Gorghiu dupa episodul Atanasiu (Video)
Foto: B1 TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca protocolul cu cei din fostul PDL va fi respectat, astfel ca fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ramane optiunea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

"Regret ca spatiul public a fost contaminat de mesajul ca in PNL exista neintelegeri. Imi cer eu scuze, ca presedinte al PNL, daca cineva s-a simtit vexat sau lezat de cele auzite.

Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este ca orice derapaj si orice declaratie care afecteaza ideea de fuziune si de unitate a PNL va fi in mod clar sanctionata, dar va asigur ca relatia dintre mine si Vasile Blaga e nu doar politic buna, ci si personal.

PNL intotdeauna si-a respectat toate angajamentele si toate promisiunile. Avem un protocol care spune foarte clar ca Predoiu este candidatul nostru pentru functia de premier. Avem un protocol care spune foarte clar ca ne bazam pe respect", a declarat Alina Gorghiu, luni, la sfarsitul sedintei PNL.

Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

La randul sau, prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat luni pentru Ziare.com ca momentul de dupa afirmatiile facute de Teodor Atanasiu, referitoare la guvernarea liberalilor si viitorul premier, a fost depasit, iar partidul merge inainte. Totodata, acesta mentioneaza ca liberalii au iesit mai intelepti din criza generata in urma declaratiilor lui Atanasiu.

Se rupe PNL? Vechii liberali vor sa-i debarce pe PDL-isti, in frunte cu Predoiu (surse)

Intr-un articol publicat, sambata, de site-ul Stiripesurse.ro, apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa se debaraseze de colegii asimilati din fostul PDL.

Teodor Atanasiu explica declaratia in care ii face praf pe colegii din vechiul PDL

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam.

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

Se rupe noul PNL? Ce spun vechii democrat-liberali despre planul de epurare al lui Atanasiu

Ulterior, luni dimineata, vicepresedintele PNL a incercat sa dreaga afirmatiile facute in cadrul sedintei cu liberalii din Bistrita, potrivit carora sustine debarcarea vechilor democrat-liberali.

Atanasiu a sustinut luni ca a fost primul care a propus fuziunea dintre PNL si PDL si ca declaratiile sale au fost scoase din context. Mai mult, el a dat asigurari ca in cazul in care PNL ajunge la guvernare Catalin Predoiu va fi numit premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Alina Gorghiu declaratii Atanasiu, #Gorghiu Atanasiu Predoiu, #Atanasiu declaratii Predoiu, #Atanasiu declaratii PNL , #PNL