Gorghiu, despre scandalul din PNL: Nu voi face niciun fel de ancheta

Marti, 12 Mai 2015, ora 20:57
3945 citiri
Gorghiu, despre scandalul din PNL: Nu voi face niciun fel de ancheta
Foto: B1TV

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a cerut inca o data scuze pentru limbajul folosit de colegii ei la intalnirile de partid, despre care presa a scris in ultimele zile, si a dat asigurari ca Victor Ponta nu va ramane premier si dupa alegerile parlamentare de anul viitor.

Intr-o emisiune la postul B1 TV, Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca "cere scuze" in calitate de co-presedinte al noului PNL pentru faptul ca in spatiul public au aparut asemenea discutii.

"Nu voi face niciun fel de ancheta (...) Genul acesta de limbaj, ca e sau nu e trunchiat, categoric nu trebuie sa existe in niciun fel de reuniune (...) Discutia a fost transata in interior si nu am sa revin sa analizez fraza cu fraza. E un eveniment minor fata de cat de major si de important este proiectul fuziunii. E atat de important sa fim o echipa sa mergem si sa ne respectam angajamentele", a declarat liderul vechilor liberali.

PNL se clatina tot mai mult: Stenograme din ultima sedinta a liberalilor - acuze si reprosuri de ambele parti (Video)

Alina Gorghiu le-a transmis colegilor sai ca proiectul de fuziune "trebuie sa depaseasca orgolii, obstacole, frustrari, agende personale".

Intrebata daca vor exista sanctiuni pentru membrii care ataca partidul in interior, Alina Gorghiu a precizat: "Am sa fac toate discutiile posibile in interior. Si le-am facut".

In plus, co-presedintele PNL a dat asigurari ca viitorul premier va fi Catalin Predoiu.

"Victor Ponta nu va fi premier mai mult decat decembrie 2016, iar Catalin Predoiu va fi premier cel mai tarziu in decembrie 2016", a sustinut aceasta.

Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

De asemenea, Alina Gorghiu a spus ca liberalii trebuie sa priveasca la "dusmanul comun", PSD, care "face front comun antijustitie".

In ceea ce priveste scandalul din interior, Alina Gorghiu s-a aratat convinsa ca "membrii din conducerea PNL au avut de invatat", precizand totodata ca nu este un lider care "bate cu pumnul in masa".

"Politica poate fi abordata cu tact, cu diplomatie", a subliniat Alina Gorghiu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Gorghiu Atanasiu Predoiu, #Gorghiu Ponta premier 2016 , #presedinte PNL