Gorghiu: Messi, bun interlocutor pentru Ponta. Ar putea afla ca la cartonas rosu parasesti terenul

Miercuri, 12 August 2015, ora 20:52
2125 citiri
Gorghiu: Messi, bun interlocutor pentru Ponta. Ar putea afla ca la cartonas rosu parasesti terenul
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Alina Gorghiu spune ca nu are nimic impotriva sa participe si Victor Ponta la consultarile intre partide, dar Lionel Messi ar fi un interlocutor mai adecvat pentru acesta, adaugand: "Ar putea afla ca dupa ce iei un cartonas rosu de la opinia publica, parasesti terenul, nu te legi de bare".

"Dupa demisia domnului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor. Daca domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic impotriva sa participe si Victor Ponta la intalnirile premergatoare, de pregatire a consultarilor politice, intre staffurile tehnice si de specialitate ale partidelor, alaturi de ministrul Teodorovici", a scris copresedintele PNL pe Facebook.

Ce-a savurat Ponta inainte de Supercupa Europei: Un vin bun (Foto)

Alina Gorghiu a adaugat, insa, ca este convinsa ca fotbalistul Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decat reprezentantii opozitiei.

"Sunt convinsa, insa, ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decat reprezentantii Opozitiei, avand in vedere preocuparile din ultima perioada ale inca prim-ministrului Romaniei. Cu aceasta ocazie, ar putea afla ca dupa ce iei un cartonas rosu de la opinia publica si propriul partid, parasesti terenul, nu te legi de bare", a sustinut Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, dupa ce marti seara a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei, ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, facand chiar si o gluma pe acesta teama si afirmand ca Alina Gorghiu ii va cere demisia.

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca vedeta Messi, autor a doua goluri in meciul de marti de la Tbilisi dintre Barcelona si Sevilla, nu l-a bagat in seama la primirea trofeului.

"Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o degustare de vinuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Gorghiu Messi Ponta, #Gorghiu Ponta negocieri , #presedinte PNL
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Gorghiu: Messi, bun interlocutor pentru Ponta. Ar putea afla ca la