Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna intoarcerea baronilor locali la conducerea PSD

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 20:48
1907 citiri
Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna intoarcerea baronilor locali la conducerea PSD
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD inseamna "intoarcerea baronilor locali la conducere", "o intoarcere a PSD cu 25 de ani in urma".

In opinia lui Gorghiu, "Dragnea e o solutie la fel de proasta ca si Ponta pentru PSD", iar intre cei doi exista "o lupta interna" in partid.

"Pentru mine, solutia Dragnea inseamna o intoarcere a PSD-ului cu 25 de ani in spate, inseamna sustinerea lui Ion Iliescu, pe care ati vazut-o, pentru Dragnea, si inseamna intoarcerea baronilor locali la conducere.

Probabil ca ati vazut ca sprijinul pentru Dragnea a fost de la acestia, i-a reactivat deja intr-o serie de filiale. PNL e destul de putin interesat de macelul din PSD. Din pacate, aceasta lupta interna, extrem de agresiva, intre Dragnea si Ponta si reglarea de conturi in interior afecteaza actul de guvernare. Vorbeam de infrastructura, dar si legat de absorbtia de fonduri europene, cifrele sunt dramatice", a afirmat copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Gorghiu: Guvernul se lupta sa controleze TVR. Ponta ar trebui sa rezolve problema

Gorghiu a adaugat ca este si "o problema de integritate in PSD".

"Mai e si o problema de integritate, pentru ca, fara sa consider vinovat pe nimeni din PSD, pana nu vad o hotarare definitiva din partea instantelor judecatoresti, cred ca e o problema de onoare si de ce vrei tu sa transmiti ca tara atunci cand liderul principalului partid de pe stanga esicherului politic, care sustine Guvernul, are in frunte un presedinte condamnat si mai are si un premier urmarit penal. Nu cred ca sunt vinovati si le urez succes sa isi demonstreze nevinovatia", a mai spus Alina Gorghiu.

Copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu au fost prezenti, vineri, in judetul Dambovita. Au efectuat o vizita la fabrica Arctic din Gaesti si au sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Dambovita din Targoviste. Programul vizitei a cuprins si o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului din judet, la Casa Sindicatelor Targoviste.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Gorghiu Dragnea baroni PSD, #Gorghiu Pinta Dragnea probleme lege, #Gorghiu Dragnea sprijin Iliescu , #presedinte PNL