Promotii de Craciun: De unde poti cumpara electronice si electrocasnice ieftine

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 08:02
8527 citiri
Promotii de Craciun: De unde poti cumpara electronice si electrocasnice ieftine
Foto: Arhiva

Electronicele si electrocasnicele se numara printre cele mai oferite si dorite cadouri de Craciun, iar, daca nu doriti sa va pierdeti vremea prin magazinele supraaglomerate, cea mai buna solutie este sa apelati la comertul online.

Unul din marile avantaje ale acestor magazine pe Internet este faptul ca va livreaza produsele la adresa dorita. Insa cel mai important este faptul ca preturile sunt mai reduse decat in magazinele traditionale si aveti si multe oferte speciale.

La eMag, promotiile sunt de genul cumparati un televizor si aveti reducere la un aparat foto sau cumparati doua produse si aveti reducere la al treilea, de aceesi marca.

De exemplu, la orice laptop Lenovo ThinkPad cumparat, al carui pret poate varia intre circa 1.800 si aproape 8.000 de lei, primiti cadou 300 de lei, sub forma unui card cadou, ce poate fi utilizat intre 20 si 29 februarie, pentru a comanda orice produs din categoriile notebook/laptop, tablete si telefoane mobile.

Pentru orice tableta Wi-Fi Samsung, primiti inapoi TVA-ul, tot sub forma unui card cadou, iar pentru achizitia unui televizor de aceeasi marca aveti o reducere de 50 la suta pentru aparatul foto sau video Samsung, cumparat in acelasi timp.

Magazinul online are oferte speciale si pentru aparatele foto DSLR de la Canon si Nikon. In primul caz, primiti gratuit o imprimanta Canon Selphy model CP800. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail cu factura fiscala, bonul fiscal, numele complet, numarul de telefon si adresa completa pentru livrare, in termen de cinci zile de la achizitie.

In cazul Nikon, aveti un discount de 50 la suta la achizitia celui de-al doilea obiectiv.

Daca sunteti interesati de electrocasnice, magazinul va ofera cadou un pachet de 6 kilograme de detergent Ariel, pentru cumpararea oricarei masini de spalat Whirlpool.

La Domo, pentru masinile de spalat Beko, cadoul este o aeroterma Westwood, iar pentru aparatele frigorifice de aceeasi marca, primiti un storcator de citrice Tefal. In cazul in care achizitionati un aragaz Electrolux, cadoul vine sub forma unui set de ustensile de bucatarie produse de aceeasi firma.

Pentru achizitia unui espressor Tassimo T40, Domo ofera cadou patru pachete de T-discuri (capsule de cafea).

In acelasi magazin, daca achizitionati trei aparate Philips din categoriile electrocasnice, ingrijire personala si electronice, cu exceptia televizoarelor, monitoarelor, faxurilor, video proiectoarelor, becurilor si telefoanelor mobile, unul dintre acestea (cel cu pretul cel mai mic) este gratuit.

PC Garage ofera reduceri de 10 la suta pentru mai multe periferice Logitech, inclusiv tastaturi, mouse si o camera web.

Pentru televizoare si cu reduceri, si cu produse cadou, va puteti orienta spre Marketonline. De exemplu, la un televizor Samsung 3D, pretul este redus de la 5.048 de lei la 4.899 de lei si primiti si un stick de memorie nJoy nanoDUAL de 8 GB.

Pentru un laptop Acer Aspire cu procesor Intel Core i3 de 2,4 Mhz, ecran de 15,6 inchi, hard disk de 500 GB si memorie RAM de 4 GB aveti reducere de 100 de lei, pana la 1.899 de lei, si primiti cadou un mouse nJoy.

La achizitionarea unor produse electrocasnice sau de ingrijire personala Philips, magazinul ofera o reducere de 50 la suta pentru al doilea produs, atat timp cat nu face parte din aceeasi gama cu primul (de exemplu, nu primiti discount-ul daca luati doua cafetiere).

Pentru laptopurile Sony Vaio, cumparate de la Altex, veti primi cadou un voucher de 200 de lei, cel mai ieftin costand 2.599,90 de lei.

In acelasi magazin, aveti reducere de 20 la suta pentru toate perifericele Microsoft, ce includ tastaturi cu preturi de la 43,92 de lei, mouse la preturi incepand cu 31,92 de lei, casti de la 42,62 de lei si camere web de la 47,92 de lei.

Pentru preturi mai mici puteti opta pentru site-ul de vanzari prin licitatii Okazii.ro, unde gasiti, de exemplu, casti Monster Beats, create de Dr. Dre, incepand cu pretul de 180 de lei. De asemenea, tabletele Samsung Galaxy S se vand la preturi incepand cu 750 de lei, iar iPad 2 costa de la 1.650 de lei in sus.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#preturi electronice, #promotii electrocasnice , #promotii