Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Victorie dramatica pentru Ana Bogdan

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 14:02
6393 citiri
Victorie dramatica pentru Ana Bogdan
Foto: Facebook/Ana Bogdan

JAna Bogdan s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, luni, dupa ce a invins-o pe mexicanca Victoria Rodriguez, cu 4-6, 6-4, 7-6 (5).

Bogdan (25 ani, 90 WTA) s-a impus, pe o caldura sufocanta, dupa doua ore si 23 de minute in fata unei adversare de 22 de ani, care ocupa locul 296 in ierarhia mondiala.

Primul set a fost unul echilibrat, in care mexicanca a preluat initiativa dupa ce Ana a condus cu 1-0 si 2-1, reusind sa incline balanta pe final si sa se impuna cu 6-4.

In actul secund, Rodriguez a condus cu 4-2, dar au urmat patru ghemuri la rand ale romancei, care a castigat cu 6-4.

In decisiv, Ana Bogdan a condus cu 2-0, 3-1, a fost egalata, 3-3, apoi s-a desprins din nou, la 5-3, a ratat doua mingi de meci, la 5-4, pe propriul serviciu, iar Rodriguez a intors scorul si a avut 6-5, dupa ce romanca a irosit patru mingi de break. Rodriguez si-a procurat si o minge de meci, dar Ana Bogdan a reusit sa o salveze si sa trimita setul in tiebreak. Debutul tiebreak-ului a fost catastrofal pentru ea, Rodriguez desprinzandu-se rapid la 4-0. Bogdan a inceput cursa de revenire, s-a apropiat la 4-3, iar de la 5-3 a reusit patru puncte consecutive, care i-au adus victoria.

Ana Bogdan a reusit 8 asi, a facut 2 duble greseli si si-a creat 18 mingi de break (6 transformate). Rodriguez a avut 6 asi a comis 4 duble greseli.

A fost a treia victorie a Anei Bogdan in fata mexicancei, pe care a mai invins-o in 2016 la un turneu ITF la Grado (Italia), cu 6-2, 6-3, in optimi, si anul trecut la Mumbai (India), cu 6-1, 6-1, in primul tur.

Bogdan si-a asigurat un cec de 3.310 dolari si 30 de puncte WTA, urmand sa joace in optimi cu invingatoarea dintre Sara Sorribes Tormo (Spania) si Tereza Martincova (Cehia).

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ana Bogdan victorie Monterrey, #Ana Bogdan turneu Monterrey , #stiri Ana Bogdan