Ana Ivanovici s-a retras: Cum au reactionat marile tenismene ale lumii

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 11:22
9534 citiri
Ana Ivanovici s-a retras: Cum au reactionat marile tenismene ale lumii
Foto: Facebook/ Ana Ivanovic

Sarboaica Ana Ivanovici si-a anuntat miercuri seara retragerea din tenis, iar fostele sale adversare din circuitul WTA ii lauda cariera impresionanta.

"Ana Ivanovici, imi va lipsi zambetul tau", a scris Serena Williams pe Twitter, potrivit contului de Twitter WTA.

"Imi va fi dor de tine, dar sunt entuziasmata pentru tine si pentru ce iti va aduce noul capitol. Ne vedem curand!", a scris si Caroline Wozniacki, pe aceeasi retea sociala.

"Ne va fi dor sa-ti vedem zambetul pe teren. Luptatoare, profesionista, o persoana grozava. Bucura-te de viata ta de dupa tenis", i-a transmis Petra Kvitova.

"Felicitari pentru cariera ta, Ana Ivanovici, succes si distractie placuta cu ce va urma! Am avut parte de cateva meciuri distractive impreuna", a spus si Victoria Azarenka.

"Imi va fi dor de una dintre cele mai bune prietene ale mele din circuitul WTA, Ana Ivanovici. Ai avut o cariera incredibila in tenis. Cele mai frumoase urari pentru noul capitol entuziasmant!", a scris Angelique Kerber, liderul WTA.

"Multumesc, Ana", a fost mesajul Dariei Gavrilova.

"Ai fost unul dintre primii mei idoli cand eram o fetita. Toate cele bune pentru viata ta de dupa tenis, Ana Ivanovici! Ne va fi dor de tine!", a transmis Belinda Bencici, care este cu 10 ani mai tanara decat sarboaica.

"Imi va fi dor de tine si de rasetele si discutiile noastre. Succes", i-a transmis si Sania Mirza

"Felicitari, Ana Ivanovici, pentru o cariera minunata. Sper sa ne mai vedem prin preajma", a notat Roberta Vinci.

"Ana, felicitari pentru cariera ta uimitoare! Of, ne va fi dor de tine. Succes in noul capitol, sunt sigur ca totul va fi bine", a scris si Elena Vesnina.

"Toate cele bune, Ana. Ne vei lipsi", a postat Svetlana Kuznetsova.

"Imi va fi dor de una dintre cele mai bune persoane pe care le-am intalnit in circuit. Ai avut o cariera uimitoare, Ana Ivanovici! Toate cele bune pentru noul capitol", i-a urat si Carla Suarez Navarro.

"Poti fi mandra de tine, Ana Ivanovici! Esti o mare campioana si o persoana foarte draguta, acum bucura-te de adevarata viata", i-a transmis Alize Cornet.

"Imi va fi dor sa te vad in circuitul WTA. Succes in viata de dupa tenis si bucura-te de ea!", i-a urat si Caroline Garcia.

"Felicitari pentru cariera ta, Ana Ivanovici si succes cu ce vine acum", este mesajul lui Kiki Bertens.

"Sunt norocoasa ca am impartit terenul cu o asemenea persoana draguta. Succes in acest nou capitol al vietii tale, Ana Ivanovici", a scris Sara Errani.

"Toate cele bune pentru viitoarele tale incercari. Ne va fi dor sa-ti vedem acel zambet spectaculos! Odata o campioana, ramai o campioana", a notat si fosta mare tenismena Billie Jean King.

"Acel zambet, acea gratie, acel forehand, acea clasa... Ana Ivanovici... Tenisului ii va fi dor de tine... Insa, ce viata bogata ai in fata ta!", a spus o alta legenda, Chris Evert.

"Imi pare rau sa o vad pe Ana Ivanovici retragandu-se! Imi va lipsi acel forehand, zambetul si salutul cu pumnul", a transmis si fostul lider WTA Tracy Austin.

Fost lider WTA in anul 2008, Ana Ivanovici a castigat Roland Garros in acelasi an si s-a retras la putin timp dupa ce a implinit 29 de ani, acuzand accidentarile repetate.

Ea s-a casatorit in aceasta vara cu jucatorul de fotbal Bastian Schweinsteiger, de la Manchester United.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ana Ivanovici retras, #reactii retragere Ana Ivanovici, #tenismene reactii retragere Ana Ivanovici , #stiri Ana Ivanovici