Anamaria Prodan, implicata intr-un scandal monstru: Un sfert de milion de euro, in joc

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 18:46
4691 citiri
Anamaria Prodan, implicata intr-un scandal monstru: Un sfert de milion de euro, in joc
Foto: Fanatik

Anamaria Prodan si presedintele celor de la Pandurii, Mihai Prunariu, sunt in razboi.

Oficialul gorjenilor ii reproseaza sotiei lui Laurentiu Reghecampf e datorea celor de la Pandurii cu 250.000 de euro.

"Este o mare minciuna ceea ce se spune despre jucatori! Daca vreun jucator declara ca eu i-am folosit pentru propaganda, atunci eu plec din tara, unde vrea doamna Anamaria Prodan! Totul a pornit de la faptul ca FRF a obligat-o sa returneze la Pandurii un comision ilegal pe care l-a luat pentru transferul lui Alexandru Vlad la Dnipro. Este vorba despre 250.000 de euro, iar noi am facut saptamana trecuta o hirtie prin care am spolicitat banii", a declarat Prunariu pentru Fanatik.

"Ea trebuie sa-i inapoieze si nu-i convine. De aceea m-a atacat pe Facebook, motiv pentru care i-am intentat proces civil la Judecatoria Buftea. Acum insa vreau sa intentez si proces penal, fiindca mi-a trimis pe telefon un mesaj in care ma injura, ameninta si santajeaza", a continuat acesta.

Iata si reactia pe care a avut-o Anamaria Prodan pe Facebook:

Mihai Prunariu isi continua delirul si se comporta in aceste zile ca un sofer de raliu care se indreapta cu o viteza halucinanta catre un zid. Mai nou, omul care in acelasi timp este, intr-un soi de incompatibilitate vecina cu nebunia, presedinte AJF Gorj, presedinte la Pandurii Tg Jiu si vicepresedinte la PSD se crede Silvio Berlusconi. Neinsotit de umbra vreunei idei ferme si posesor al unui deficitul urias de profesionalism, Prunariu uita cu desavarsire ca nu-l ajuta nici intelectul, nici fata si nici performantele pentru a se putea gandi macar la aceasta comparatie!!

Omul sustine ca nu e nicio problema ca ocupa toate aceste functii concomitent, dar uita cateva idei esentiale cand ajunge sa spuna o asemenea anomalie. Spre exemplu uita faptul ca Berlusconi s-a retras din functiile oficiale pe care le ocupa la AC Milan atunci cand a devenit premier. Chiar daca n-ar fi fost asa, Prunariu uita sau nu intelege ca reglementarile FIFA si UEFA s-au schimbat de cand Berlusconi ajungea premier in 2001, iar mai nou, cele doua foruri supreme au prevederi extrem de stricte cand e vorba de implicarea politicului in fotbal. Il indemn pe multifunctionalul incompetent sa ne ofere un exemplu actual asemanator cu al sau!!

Dar, cum spune chiar el, "nu e nici un fel de problema" pentru ca acest om se discretizeaza singur, fara sa vrea si fara sa stie. Astazi, Mihai Prunariu este doar foaia de observatie din care putem intelege cat de mult a decazut clubul Pandurii, dupa plecarea unor oameni seriosi si profesionisti ca Eugen Parvulescu, Cristi Pustai sau Marin Condescu. Buimacul influentat de functiile pe care le detine in acelasi timp si care promoveaza asiduu neinspiratia, grosolania, nepriceperea sau simplitatea ignara ar trebui sa inteleaga odata pentru totdeauna ca orice ar incerca, oricat s-ar stradui, nu poate insela la nesfarsit vigilenta revolutionara a fanilor din Targu Jiu, care inteleg foarte bine ce se petrece in sanul echipei fanion a orasului. Din fericire pentru noi toti, subiectul Mihai Prunariu e un subiect trecator. Din nefericire, delirul sau, nu!

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Anamaria Prodan scandal Pandurii , #stiri Anamaria Prodan