Ziare.com

Anca Boagiu participa la Consiliul ministrilor Transporturilor din UE

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 09:14

   

Anca Boagiu participa la Consiliul ministrilor Transporturilor din UE
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Anca Boagiu va participa joi, la Bruxelles, la Consiliul ministrilor Transporturilor, Telecomunicatiilor si Energiei (TTE) din Uniunea Europeana.

Reuniunea ministrilor va avea pe agenda propunerea de directiva pentru aplicarea transfrontaliera a sanctiunilor in domeniul sigurantei rutiere, propunerea de directiva privind instituirea spatiului feroviar unic European si comunicarea CE "Pentru un spatiu european de siguranta rutiera: orientari pentru politica de siguranta rutiera 2011-2020".

De asemenea, vor fi adoptate si concluziile Consiliului privind integrarea deplina a transportului pe cai navigabile in lanturile logistice si de transport ale Uniunii Europene.

In marja reuniunii Consiliului TTE, ministrul Anca Boagiu va co-prezida alaturi de comisarul european pentru intreprinderi si industrie Antonio Tajani reuniunea ministrilor Transporturilor din Uniunea Europeana reprezentanti ai Partidului Popular European (PPE).

Oficialul roman va semna, alaturi de comisarul european pentru transporturi Siim Kallas si omologii din Ungaria, Bulgaria si Grecia, Declaratia privind sustinerea Proiectului Prioritar 22 (PP22) in domeniul feroviar, proiect ce presupune modernizarea sectoarelor de cale ferata pe traseul Hegyeshalom- Budapesta - Arad - Sighisoara- Bucuresti - Constanta/ Timisoara - Craiova - Sofia - Salonic - Atena.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 865 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Jumate de ministru

Poate actualul Ministru al Transporturilor sa aiba si
titulatura de infrastructura? Parerea umila este ca NU
Nu stiu cum o fi prin alte locuri, dar la noi de infrastructura si modernizare drumuri si transporturi se
ocupa Minstrul Dezvoltarii Elena Udrea.
L-am auzit in direct pe premier facand precizarea ca
era nevoie de rectificare bugetara pentru infrastructura si modernizare drumuri, drept care banii si proiectele au
fost atribuite dnei Udrea. Si nu orice suma, ci vreo
patru miliarde. Asa ca Dna Boagiu ramane doar pe jumatate ministru.

 

Dar intelege ceva?

De participat ,participa ea,problema este ca nu intelege nimic.Vedeti cv-ul panaramei asteia posesoare de coc gen Gainusa,cum a ajuns ea ministru din bagator de seama,ca sa-ti dai seama ce idi0ti ne conduc.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor