Boagiu, despre candidatii incompatibili: Acuzatiile impotriva unor colegi sunt exagerate

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 11:37
2340 citiri
Boagiu, despre candidatii incompatibili: Acuzatiile impotriva unor colegi sunt exagerate

Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, spune ca ultimul cuvant in privinta listei candidatilor Aliantei Romania Dreapta il va avea conducerea formatiunii. Boagiu crede insa ca unele acuzatii aduse anumitor colegi sunt "exagerate", pentru ca nu sunt probleme de imoralitate, ci de imagine.

Cristian Radulescu, William Brinza si Cristian Poteras se numara printre cei 36 de candidati ARD avizati negativ de Comisia de Etica. Sefa comisiei, Monica Macovei, precizeaza intr-un comunicat ca solutionarea contestatiilor revine copresedintilor.

Comisia de Etica a ARD, la final. Iata cei 36 de candidati cu aviz negativ

Macovei: Daca 20 de candidati sunt scosi de pe listele ARD e un succes

"In ceea ce priveste rezultatele evaluarii, cred ca ultimul cuvant de spus il are partidul, pentru ca, este o opinie personala, unele dintre acuzatiile aduse unora dintre colegi sunt exagerate.

Daca ne-am raporta la criteriul... nu stiu... ai imagine negativa ca te-ai batut in presa, s-au batut doi colegi in presa unul impotriva altuia sau au avut articole negative, deja aici e o mare problema, nu mai e de incompatibilitate si de imoralitate, e de imagine", a spus Boagiu, la RFI Romania.

In opinia Ancai Boagiu, "concluziile Comisiei de Etica din ARD trebuie luate ca atare, dar trebuie vazut foarte clar si care este argumentatia pentru fiecare dintre cei 36 care au fost respinsi. Unii poate ca in mod real chiar n-aveau ce sa caute pe liste, numele lor n-ar fi trebuit enuntat niciodata, dar intotdeauna cred ca poti sa pleci de la prezumtia de nevinovatie sau poate cine stie, pentru unii putem sa fim mult mai severi decat a fost comisia".

Anca Boagiu mai declara ca, "principial vorbind", ar fi vrut sa vada "la toate partidele politice ca fac acelasi lucru, ca-si verifica lista de candidati, astfel incat in Parlament sa nu mai ajunga tot felul de personaje inedite si sunt draguta cand spun inedite si care sa stie de ce au ajuns acolo si sa fie in mod real in slujba cetatenilor".

Citeste mai multe despre Boagiu despre candidatii incompatibili: Acuzatiile impotriva unor colegi sunt exagerate, pe RFI Romania.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Anca Boagiu candidati ARD incompatibili, #candidati ARD respinsi Comisia Etica , #PDL