Anca Boagiu: Geoana pune in pericol eliberarea transei de la FMI (Video)

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 10:22
3158 citiri
Anca Boagiu: Geoana pune in pericol eliberarea transei de la FMI (Video)

Mircea Geoana pune in pericol eliberarea transei din imprumutul de la FMI, prin amanarea votului pe motiunea de cenzura, sustine vicepresedintele Senatului, Anca Boagiu.

"(...)Maine ar fi trebuit sa votam motiunea de cenzura, domnia sa stie acest lucru dar actioneaza la comanda de partid", a declarat Anca Boagiu.

Vicepresedintele Senatului l-a atacat dur pe Mircea Geoana, sustinand ca, in 2009, Romania a ramas fara Guvern mai multe luni de zile, "ca urmare a abuzurilor pe care le face in calitate de presedinte al Senatului".

Anca Boagiu a adaugat insa ca senatorii PD-L vor fi prezenti la intalnirea cu Mircea Geoana de sambata.

"Vom fi prezenti la discutii ca sa le explicam ca decredibilieaza Romania, ca pune in pericol eliberarea transei de la FMI, ca nu a inteles ca Rom este in contratimp si ca cele doua legi trebuie sa intre in implementare pentru ca Romania sa iasa din criza", a declarat Anca Boagiu.

Vicepresedintele Senatului a prezicat ca, prin stabilirea termenului de vot pe motiunea de cenzura marti, 15 iunie, "se incalca flagrant Constitutia".

PD-L vrea ca legile pentru reducerea salariilor si pensiilor sa intre in vigoare

PD-L urmareste intrarea in vigoare a celor doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, in asa fel incat Romania sa nu fie decredibilizata in fata institutiilor financiare internationale, a precizat vicepresedintele Senatului.

Basescu cere devansarea dezbaterii motiunii de cenzura

Presedintele Traian Basescu a trimis, joi, o scrisoare presedintelui Senatului Mircea Geoana si presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, prin care le cerea devansarea votului pe motiunea de cenzura depusa de PSD.

Anastase: Prioritatea zero a PD-L este motiunea de cenzura

Presedintele a explicat ca termenul stabilit de Parlament (luni, 15 iunie) este tardiv, deoarece, conform Constitutiei, motiunea se dezbate si voteaza la trei zile de la citirea ei in plenul reunit, ori motiunea a fost depusa pe 9 iunie.

Emil Boc: Ar fi bine ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta sambata

Sefa Camerei Deputatilor a cerut convocarea Birourilor Permanente pentru a da votul pe motiunea de cenzura mai devreme de termenul stabilit de Parlament, insa seful Senatului s-a opus, sustinand ca stabilirea datei in care se voteaza motiunea de cenzura apartine exclusiv Parlamentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Anca Boagiu, #Boagiu Geoana, #Geoana eliberare transa , #stiri Anca Daniela Boagiu