Anda Adam, despre neadevarurile din presa si barbatul care trebuie sa o astepte in camera de hotel Interviu

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 09:05
6096 citiri
Anda Adam, despre neadevarurile din presa si barbatul care trebuie sa o astepte in camera de hotel Interviu
Foto: Antena 1

Cantareata Anda Adam, care participa si la emisiunea "Te cunosc de undeva!", ne-a vorbit despre sacrificiile facute pentru cariera, dar si despre hobbyurile sale.

Si daca nu stiati ce talente ascunse are Anda Adam, aflati din interviul acordat Ziare.com

Cu sinceritate, cantareata a indemnat cititorii sa nu creada ca tot ceea ce citesc in ziare este 100% adevarat si s-a amuzat inchipuindu-si cum vrea sa arate barbatul care ar trebui sa o astepte la hotel dupa concerte.

Ce parere aveti despre faptul ca s-a revenit la vechea formula a juriului in emisiunea "Te cunosc de undeva"?

A fost o decizie foarte buna.

Ce ne puteti spune despre personajele pe care le-ati interpretat pana acum? In pielea caruia v-a fost cel mai dificil sa intrati?

Cel mai bine cred ca m-au prins Lady Gaga, Amy Winehouse, Rihanna, Katy Perry. Iar pe viitor, mi-ar placea sa o imit pe Beyonce.

In ultima perioada viata dvs a fost sub lupa ziarelor. Care este cel mai deranjant lucru pe care l-a scris presa despre dvs.?

Au fost atat de multe, ca nici nu mai conteaza. In schimb, ma bucur ca oamenii au inteles deja ca nu intotdeauna o stire care trebuie sa se vanda are legatura cu realitatea. Ca exista un strop de adevar e una, dar nu intotdeauna o stire, prin felul in care e impachetata, contine adevarul 100%. Recomand ca oamenii sa nu mai creda ca ceea ce citesc este suta la suta adevarat. Suntem niste oameni normali, cu problemele noastre, cu gandurile si dramele noastre si de multe ori se exagereaza prin presa in privinta noastra.

Ati dat vreun ziar in judecata pana acum?

Nu.

Daca va intreba cineva peste 20 ani cine este Anda Adam, ce raspuns va primi?

Anda Adam este o mare cantareata a Romaniei si nu numai, pentru ca a dus numele tarii sale cu fruntea sus, peste hotare.

Care a fost cel mai mare sacrificiu facut pentru cariera?

Faptul ca nu am avut adolescenta, ca nu am avut preocuparile adolescentilor din jurul meu, pentru ca eu aveam de cantat, de filmat, de mers la orele de canto. Dar nu-mi pare rau, pentru ca am ales acest drum de bunavoie si nesilita de nimeni si sunt foarte fericita cu ceea ce fac.

Ce talente ascunse aveti?

Stiu sa machiez foarte frumos. Si ma descurc si la par. Si sunt supertare la unghii, tocmai pentru ca am aceasta fixatie, pentru o manichiura impecabila. Atunci cand intalnesc un om, primul lucru pe care-l fac este sa-i privesc mainile.

Ce hobby-uri aveti?

Sportul.

Ce va place sa faceti intr-o zi linistita cand sunteti singura acasa?

Merg la un film, ma vad cu prietenii, ma plimb cu catelul in parc, ies seara sa ma plimb cu bicicleta, merg la inot, la masaj, in sezonul rece imi place sa merg la patinoar. Ma rasfat cu lucruri care ma relaxeaza, din care imi incarc bateriile.

Exista un cadou pe care vi-l doriti foarte mult, dar pe care nu vi l-a oferit nimeni pana acum?

Nu.

Anda Adam, despre creierul sau

De cate ori pe saptamana mergeti la sala?

De fiecare data cand apuc. Pot sa merg de trei sau de sapte ori pe saptamana, in functie de programul pe care-l am.

Aveti o dieta sanatoasa sau va permiteti sa mancati orice?

Imi place sa mananc sanatos. Sunt genul care se satura cu un iaurt si un piept de pui la gratar. Frecvent mananc salate, muschi de vita, peste, fructe de mare. Dar preferata mea este mancarea de bame pe care mi-o pregateste matusa mea.

Acum cateva luni ati declarat pentru o televiziune ca dupa concert este foarte trist sa te intorci intr-o camera de hotel goala. S-a schimbat ceva de atunci sau tot goala este camera?

Nu s-a schimbat nimic, tot goala este, pentru ca nu pot impune prin contract ca la fiecare hotel la care merg sa ma astepte cineva in camera. Ce sa zic? Sa fie un domn inalt, brunet, cu maini frumoase, cu buze groase care sa ma astepte, va rog frumos, dupa concert, daca se poate si cu o sticla de sampanie? (rade)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Anda Adam Te cunosc de undeva, #Anda Adam talente ascunse, #Anda Adam relatii , #stiri Anda Adam