Celebri si iubareti - cuplurile vedeta ale tabloidelor

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 08:06
5720 citiri
Celebri si iubareti - cuplurile vedeta ale tabloidelor
Foto: Libertatea

Lumea mondena din Romania are multe fete si pe zi ce trece apar oameni care tind sa intre in atentia presei. Unii reusesc, in timp ce altii sunt uitati dupa cateva saptamani. Totusi, mai exisa si categoria celor care raman in atentia tuturor prin faptul ca ajung sa formeze un cuplu si unii chiar sa se casatoreasca.

Cel mai nou cuplu aparut in showbizul romanesc este format din Andreea Mantea si Stefan Stan, castigatorul primei editii a emisiunii "Vocea Romaniei". Cei doi sunt impreuna de cateva saptamani, insa sustin, siguri pe ei, ca vor ramane impreuna multi ani de acum inainte.

Unul dintre cele mai iubite cupluri romanesti este format din cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta. In august 2008 cei doi s-au casatorit religios si au impreuna un baietel, David.

Andra si Catalin Maruta, cel mai placut cuplu din showbiz - sondaj

De cativa ani sunt impreuna si fotbalistul Cristian Chivu si fosta prezentatoare TV Adelina Elisei. Cei doi stau departe de Romania si presa nu ii urmareste peste tot, insa chiar si de la distanta cei doi prezinta interes.

Adrian Enache si Iuliana Marciuc, un cuplu controversat

O relatie de foarte lunga durata exista intre Adrian Enache si Iuliana Marciuc. Timp de cativa ani, cei doi au fost impreuna, desi artistul era casatorit.

Cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna, cantareata Xonia a recunoscut ca are o relatie de doi ani cu artistul F. Charm, dar ca au preferat sa tina totul departe de ochii presei.

Alti doi artisti ce sunt impreuna si s-au casatorit de curand sunt Lora si Dan Badea, actor de stand-up comedy.

S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar in scurt timp viata lor a ajuns sa fie ca in filme. Este vorba despre Adela Popescu si Radu Valcan.

Tot la munca s-au cunoscut si Ioana Ghinghina cu Alexandru Papadopol, cunoscut si sub numele de "Papi".

La fel s-a intamplat si in cazul lui Cabral si al Andreeei Ibacka, dar si cu Diana Dumitrescu si Ducu Ion, tanarul pe care il cunoastem cu toti din timpul emisiunii Abracadabra. Platourile de filmare au reprezentat locul in care ei s-au cunoscut.

Iubirea si-a facut aparitia si in viata Andreei Balan dupa ce l-a cunoscut pe Keo. Cei doi sunt impreuna de cativa ani si in ciuda faptului ca presa a speculat de multe ori ca s-ar fi despartit sau ca ar avea aventuri, ei nu au bagat rautatile in seama, ci si-au vazut linistiti de viata.

Saptamani intregi au tinut primele pagini ale ziarelor si Mihaela Radulescu cu Dani Otil, dar si Andreea Marin si Stefan Banica. Ambele cupluri si-au vazut de drumul lor.

O alta prezentatoare TV care a ales ca in viata personala sa fie alaturi de o persoana publica este Andreea Raicu. Frumoasa bruneta este implicata intr-o relatie cu Horia Tecau.

In categoria oamenilor de televiziune ce formeaza un cuplu se incadreaza si Carmen Bruma cu Mircea Badea.

Un alt cuplu deosebit de iubit si respectat este format din Andi Moisescu si Olivia Steer. Acestia sunt un exemplu pentru multi tineri si nu de putine ori s-au clasat in varful topurilor cu cei mai eleganti, frumosi sau talentati prezentatori.

O alta cantareata care si-a gasit fericirea si implinirea in bratele unui actor celebru este Dana Nalbaru. Aceasta este casatorita de cativa ani cu Dragos Bucur.

Madalin Ionescu a luat viata de la capat in 2011, alaturi de reporterul Cristina Siscanu. Ei s-au cunoscut in timp ce lucrau la Antena 1.

Si politicienii iubesc

Nici politicienii nu au reusit sa se ascunda de tabloide. Marian Vanghelie a fost urmarit mult timp de paparazzi, dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu Oana Niculescu Mizil.

Si Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel reprezinta un cuplu interesant pentru ziare. El cu politica, ea cu viata de model si stilul de viata sanatos pe care incearca sa il promoveze.

Trecem de la politicieni la oameni din fotbal. Probabil cel mai cunoscut si mediatizat cuplu din lumea sportului este format din Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#vedete cupluri showbiz, #vedete relatii showbiz, #vedete relatii, #iubiri persoane publice Romania , #Catalin Maruta