Maruta face sex in timp ce se uita la desene animate

Vineri, 27 Iunie 2008, ora 23:40
32718 citiri
Maruta face sex in timp ce se uita la desene animate

Desi formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri in momentul de fata, Andra se plange de preferintele sexuale ale iubitul ei, Catalin Maruta, considerandu-le cel putin bizare.

Mai mult, Andra sustine ca se simte epuizata de dovezile de dragoste ale iubitului ei, informeaza Interesul Public.

Potrivit declaratiilor Andrei, iubitul ei doreste sa se uite la desene animate in timp ce face sex, fantezie pe care cantareata a acceptat, cu greu ce-i drept, sa i-o satisfaca.

Cantareata se plange insa ca viitorul ei sot are o alta trasatura de caracter care o scoate din sarite, mai precis ca acesta o sufoca cu tot felul de atentii si gesturi romantice. Astfel, daca in primele luni, cantareata primea cateva mesaje sau apeluri telefonice de la noul ei iubit, pe masura ce relatia a inaintat, Maruta a umflat factura de la telefon, trimitandu-i Andrei, de fiecare data cand erau despartiti, zeci de mesaje, atat simple, cat si cu imagini si melodii.

Daca la inceput Andra a fost placut surprinsa de aceste efuziuni acum a ajuns sa se planga prietenelor si sa ia in considerare posibilitatea de a-l trimite pe Maruta la un psihiatru, pentru a afla daca acesta nu are cumva grave probleme emotionale.

In plus, Andra a descoperit ca, pe langa faptul ca e indragostit, Maruta mai este si neindemanatic. El a reusit sa o enerveze pe Andra dupa ce i-a distrus acesteia cateva dintre lucruri, incercand sa-si arate dragostea. Una dintre "victime" ar fi fost o superba rochie cumparata de la Paris pe care Maruta ar fi asezat o vaza cu flori iar o alta o geanta patata cu ceara de lumanare parfumata.

Andra inca oscileaza intre a-i spune direct aceste lucruri iubitului ei si a-l lasa sa se manifeste asa cum doreste, in speranta ca, la un moment dat, tot acest chin se va incheia, mai scriu jurnalistii de la Interesul Public.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Andra, #Catalin Maruta, #desene animate , #Catalin Maruta