Andreea Mantea are un nou iubit. L-a uitat pe Stefan Stan?

Marti, 16 Iulie 2013, ora 10:19
3215 citiri
Andreea Mantea are un nou iubit. L-a uitat pe Stefan Stan?
Foto: Facebook/Andreea Mantea Real

Andreea Mantea a anuntat, in noaptea de luni spre marti, ca este implicata intr-o noua relatie. Acest lucru are loc la cateva saptamani dupa despartirea de Stefan Stan, castigatorul unei editii a emisiunii-concurs "Vocea Romaniei".

Dupa despartirea de Stefan Stan, Andreea Mantea a devenit un subiect important pentru jurnalistii ziarelor mondene, unde apar articole despre cat de mult sufera bruneta.

Insa ceea ce scriu acestia nu este adevarat, dupa cum spune prezentatoarea tv. Drept urmare, vedeta a anuntat ca va da in judecata mai multe publicatii.

"Mesaj pentru toate publicatiile mincinoase din Romania: As vrea sa lamuresc o situatie, pentru ca vad in fiecare zi fel si fel de 'jurnaliste'care au facut o scoala de specialitate in acest domeniu doar in mintea lor! Minte cu doar vreo doi neuroni pe acolo, care si aia se bat intre ei de atata prostie!

Probabil din plictiseala, frustrare sau invidie, scriu fel si fel de articole idioate si penibile! Cum sa scrii un articol fara sa ai macar o sursa??? Ca sa nu vorbim de cele trei surse care sunt obligatorii... Ei bine, pentru informatia voastra, eu am luat o hotarare! Si anume, sa dau in judecata toate publicatiile in care apar articole scrise de aceste 'jurnaliste' PENIBILE! Si credeti-ma, ca nu ma las pana nu voi demonstra cat sunteti de josnici si mincinosi!", a scris

Andreea Mantea pe Facebook.

De ce l-a parasit Andreea Mantea pe Stefan Stan, castigatorul de la Vocea Romaniei

Mantea: Ne-am despartit de comun acord

In plus, bruneta a precizat ca nu plange dupa despartirea de Stefan Stan, asa cum a aparut in presa, si nici nu il implora sa se intoarca la ea.

"Nu il urmaresc prin oras sau pe la prieteni!!! Ne-am despartit de comun acord, pentru ca prioritatile noastre erau total diferite! Imi vad de viata mea ca un om normal si de noua relatie pe care o am! Acum puteti face un articol adevarat, pentru ca este direct de la sursa!", a conchis bruneta.

Andreea Mantea si Stefan Stan au fost impreuna cateva luni. Ei au mai fost o data despartiti, dupa cateva luni de relatie, insa prezentatoarea a iertat aventura artistului si au programat nunta. Nasul celor doi urma sa fie Cristian Popescu Piedone.

A.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Andreea Mantea nou iubit, #Andreea Mantea relatie, #Andreea Mantea relatii, #Andreea Mantea Stefan Stan, #Andreea Mantea despartit Stefan Stan, #Andreea Mantea emisiune , #stiri Andreea Mantea