Prizoniera in Palatul Sexului

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 13:27
12587 citiri
Prizoniera in Palatul Sexului
foto: Jolidon

Frumoasa si focoasa partenera a matinalilor de la Antena 1, Andreea Mantea, a facut furori cu frumusetea ei in intreaga lume.

Una dintre "victime" este chiar fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, in varsta de 84 de ani. Contoversatul batran a invitat-o pe Andreea sa ii faca o vizita la Playboy Mansion, supranumit Palatul Sexului. Romanca va poza acolo pentru un calendar "fierbinte", care va fi distribuit in intreaga lume.

Bruneta le-a surclasat pe Andreea Spataru si Roxana Ungureanu si va face pictoriale alaturi de alte 11 cele mai frumoase femei din lume.

Cat timp va locui in casa proprietarului Playboy, vedeta Antenei 1 va participa si la cateva chefuri de fite in faimoasa piscina de pe domeniu, dar nu va pierde nici celebrele petreceri in pijama, care se desfasoara pe domeniu.

Se pare ca romanca va avea un program foarte aglomerat, astfel ca ea nu va avea timp sa paraseasca resedinta Playboy. "Sunt nerabdatoare sa ajung acolo. Ma bucur ca cei de la Playboy m-au ales, cu atat mai mult, cu cat nu sunt blonda. Stiu ca Hefner prefera blondele", a declarat Andreea.

Imediat ce se va intoarce de la Los Angeles, Andreea va reincepe filmarile pentru tv. Surse din interiorul Antenei 1 sustin ca frumoasa a parasit emisiunea matinala, pentru ca e in discutii avansate, pentru a deveni colaboratoarea lui Mircea Radu, la "Din dragoste".

Conacul lui Hugh Hefner, Playboy Mansion, se intinde pe 5,3 hectare, are 22 de camere, crama, sala de jocuri, teren de tenis, o pestera, cascada si o piscina imensa. E cunoscut pentru petrecerile organizate acolo, de-a lungul timpului, unde atmosfera e intretinuta de playmates din toata lumea.

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat în Coreea de Sud. Care este scopul vizitei și cu cine se întâlnește
Preşedintele Klaus Iohannis a plecat în Coreea de Sud. Care este scopul vizitei și cu cine se întâlnește
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează Administraţia Prezidenţială....
Zelenski, din nou pe linia frontului. Președintele Ucrainei a decorat militari care luptă în regiunea Donețk FOTO VIDEO
Zelenski, din nou pe linia frontului. Președintele Ucrainei a decorat militari care luptă în regiunea Donețk FOTO VIDEO
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a vizitat vineri, 19 aprilie, trupele în regiunea Doneţk, în estul Ucrainei, unde armata rusă şi-a sporit ofensiva în ultimele luni, relatează...
#Andreea Mantea, #vizita, #Playboi, #Mansion, #hugh, #hefner, #calendar , #stiri Andreea Mantea