Andreea si Mihaela, doua dive care zgarie rau

Marti, 22 Aprilie 2008, ora 13:45
8165 citiri
Andreea si Mihaela, doua dive care zgarie rau

Scandalul dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin Banica pare fara sfarsit. Cum credeam ca am scapat de cearta stupida dintre cele doua, mai apare un nou atac ce tine prima pagina a tabloidelor. Marti, de exemplu, aflam din "Libertatea" ca sotia lui Stefan Banica Jr. a scris pe blogul personal despre vedeta Antenei 1 ca este complexata.

"Un om care are fericire acasa, care are in mod real dragoste si armonie in propria familie, nu are de ce sa se tot raporteze la altcineva, nu are de ce sa faca public referiri repetate, mereu acide, la adresa altei persoane care nici macar nu-i raspunde; mai mult, nu are de ce sa coboare atat de jos incat sa-si dea cu parerea despre durata casniciei actuale a fostului sot, de care oricum o desparte multa vreme, pentru ca nu arata decat ca are un complex in aceasta zona, o problema nerezolvata", scrie Andreea.

"Daca nu poti respira din pricina fericirii altora, probabil ai o problema serioasa ascunsa pe care nu o poti direct exprima, dar eu si sotul meu nu avem nicio vina si nu o putem rezolva, nu suntem genul de oameni care se uita in curtea vecinului, ne vedem de treaba si familia noastra", a mai adaugat Andreea.

Razboiul dintre cele doua dive cu gura sloboda a reizbucnit la inceputul acestei luni tot pe blog. "Zana" a postat un mesaj in care spunea ca Mihaela Radulescu e o mincinoasa. La randul ei, vedeta Antenei 1 i-a prezis Andreei ca mariajul ei nu va dura mai mult de 10 ani. Inainte de a fi casatorit cu Andreea, Banica jr a fost sotul Mihaelei Radulescu.

Oare aceste doua femei bogate si celebre nu au altceva mai bun de facut decat sa isi scoate ghearele si sa se insulte reciproc cu fiecare ocazie. Alta metoda mai buna de a iesi in evidenta nu gasesc?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Mihaela Radulescu, #Andreea Marin, #scandal , #Mihaela Radulescu