Andreea Marin o ataca din nou pe Mihaela Radulescu

Sambata, 05 Aprilie 2008, ora 11:24
8987 citiri
Andreea Marin o ataca din nou pe Mihaela Radulescu

Razboiul declaratiilor dintre Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu continua. De data aceasta cea care ataca prima este Andreea Marin Banica, chiar pe blogul sau. Zana surprizelor o face pe Mihaela Radulescu mincinoasa si sustine ca nu va mai incerca sa se impace cu aceasta.

Conflictul dintre cele doua s-a acutizat anul trecut, in timpul strangerii de fonduri pentru o campanie umanitara.

In mesajul afisat pe blogul sau, Andreea Marin Banica sustine ca desi a incercat sa comunice cu Mihaela Radulescu si chiar a incercat sa o sprijine in campaniile ei, aceasta a continuat sa minta in ceea ce o priveste.

"Cand cineva imi rasplateste gesturile facute cu buna credinta mintind public in privinta mea, cu intentia clara de a-mi pune reputatia la indoiala pe nedrept, dupa atatia ani de munca, atunci imi rezerv dreptul de a clarifica lucrurile (asa cum am facut invitata fiind la Realitatea, o singura data si foarte direct) fara a lasa loc de dubii, si de a-mi vedea apoi de treaba pe cont propriu", scrie Andreea Marin Banica pe blogul sau.

Conflictul dintre cele doua vedete de televiziune are radacini mai vechi. In 2007, Andreea Marin Banica a prezentat public mai multe SMS-uri primite de la Mihaela Radulescu, in care apareau acuzatii de rea vointa si "josnicie" in interventia acesteia intr-o campanie umanitara. Andreea Marin Banica a acuzat-o atunci pe Mihaela Radulescu de faptul ca i-a refuzat banii donati pentru o actiune umanitara. La randul ei, Mihaela Radulescu a spus ca nimic nu a impiedicat-o pe Andreea Marin Banica sa doneze si ca totul a fost doar o campanie de imagine.

Cu un an inaintea acestor schimburi de replici, cele doua vedete au avut si momentul de reconciliere, chiar la Realitatea TV, cand au declarat ca nu au nimic de impartit una cu cealalta.

Declarații belicoase făcute de sora dictatorului din Coreea de Nord. "Vom continua să construim o putere militară copleşitoare"
Declarații belicoase făcute de sora dictatorului din Coreea de Nord. "Vom continua să construim o putere militară copleşitoare"
Puternica soră a liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat că ţara va continua să construiască o putere militară copleşitoare, cea mai puternică, pentru a-şi proteja...
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
#Andreea Marin Banica, #Mihaela Radulescu, #razboi , #Mihaela Radulescu