Andreea Marin si Mihaela Radulescu se bat si pe bani pentru chinezi

Marti, 20 Mai 2008, ora 19:31
8404 citiri
Andreea Marin si Mihaela Radulescu se bat si pe bani pentru chinezi

Dupa scandalul legat de donatiile pentru fetita Lianei Stanciu si a lui Mita de la Bere Gratis, se prefigureaza noi tensiuni intre cele doua dive ale televiziunii, Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu. Cutremurul din China le-a convins pe amandoua sa se implice in strangerea de fonduri.

Invitata la Realitatea TV, Andreea Marin Banica, ambasadorul UNICEF in Romania s-a aratat profund afectata si implicata in actiuni umanitare cu scopul intrajutorarii copiilor chinezi si a declarat ca "tine legatura in mod constant cu colegii ei de la UNICEF care se afla in China".

"Eu sunt de parere ca daca viata ti-a oferit tie trebuie sa dai si tu mai departe", a fost declaratia de bunavointa data de fosta "zana" a Surprizelor.

Dar lucrurile nu se opresc aici pentru ca "rivala" eterna, Mihaela Radulescu, a anuntat si ea ca a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru victimele cutremurului din China.

Mihaela Radulescu organizeaza campania in calitate de voluntar Crucea Rosie.

"Cand am vazut dezastrul produs de inundatiile din 2006, am avut reactia imediata de a organiza campania "Vedete pentru sinistrati". Ati venit alaturi de mine si ati participat personal la o actiune fara precedent. Atunci am inteles impreuna ce mult conteaza sa vrem, sa putem si sa reactionam imediat. Va chem din nou in ajutorul celor ramasi fara adapost, fara trecut, fara amintiri, fara familii - victimele cutremurului din China. Omenia n-are granite, iar din darul vostru poate ca nu se face rai acolo, dar sigur se face iadul suportabil, macar pentru copiii chinezi. Crucea Rosie Romana si eu va chemam sa devenim o echipa de salvare", anunta gazda emisiunii " Duminica in familie".

La precedentul scandal, Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-au acuzat reciproc de falsitate sentimentala acuzand ca campania de strangere de fonduri pentru Teodora a fost doar o strategie de imagine publica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Pilotul britanic Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position în cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, programată sâmbătă pe circuitul de la Shanghai....
China blochează două platforme sociale internaționale. „Administraţia Spaţiului Cibernetic a ordonat eliminarea acestor aplicaţii din App Store"
China blochează două platforme sociale internaționale. „Administraţia Spaţiului Cibernetic a ordonat eliminarea acestor aplicaţii din App Store"
Apple a trebuit să scoată din versiunea chineză a magazinului său de aplicaţii WhatsApp şi Threads, la cererea obligatorie a guvernului chinez. Apple a trebuit să scoată din versiunea...
#campanie, #China, #Mihaela Radulescu, #ajutor, #Andreea Marin, #umanitar , #Mihaela Radulescu