Andreea Marin, despre detoxifierea facuta la domiciliu: Dupa cateva zile simt deja binefacerile

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 11:26
15246 citiri
Andreea Marin, despre detoxifierea facuta la domiciliu: Dupa cateva zile simt deja binefacerile
Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin a adoptat de ceva vreme un stil de viata sanatos si nu tine deloc secret asta. E darnica in explicatii, ceea ce inseamna ca, in cazul ei, acest "regim" functioneaza.

Recent devenita din nou nevasta cu acte in regula, Andreea Marin a dezvaluit pe pagina sa de Facebook cum obtine singura sucul de grau, acasa, si la ce-i foloseste.

Primul mesaj al Andreei Marin dupa casatoria cu iubitul turc

"Incep o noua zi cu portia de sanatate si energie: sucul din iarba de grau. Semintele le sadesc singura acasa in pamant organic, dupa o saptamana tai iarba si o impart in 7 portii pastrate apoi la congelator, consum zilnic cate una. In paralel, am grija sa creasca iarba de grau din a doua tava, pentru a-mi completa rezerva", explica ea.

Vedeta de la TVR si-a anuntat fanii ca incepe si detoxifierea cu sucuri naturale, dupa perioada Sarbatorilor, care a insemnat si excese: "Astazi incep si detoxifierea cu sucuri naturale, necesara dupa perioada de excese alimentare, care inseamna inmagazinare de toxine in corpul nostru, adica predispozitie catre boli, nu doar kilograme in plus".

Cat despre efecte, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr, actualmente perechea oficiala a unui medic turc, Tuncay Ozturk, explica: "Dupa doar cateva zile, simt deja binefacerile: corpul isi revine, dispare senzatia de greutate ce apasa organele interne, de oboseala aparent nejustificata, pielea devine curata si luminoasa - am grija sa fac zilnic si o curatare a pielii de pe intregul corp folosind o perie sau o manusa pentru baie, e necesar pentru ca toxinele sunt eliminate si prin piele si astfel ajutam procesul de detoxifiere".

Efecte secundare si compromisuri

O astfel de cura de detoxifiere nu inseamna doar lapte si miere, ci presupune si efecte secundare: "Dimineata poti simti un gust amar si e importanta curatarea limbii inainte de spalarea dintilor, toxinele sunt eliminate si astfel".

In plus, presupune si ceva compromisuri, renuntari: "In zilele de detoxifiere, evit folosirea cremelor, a cosmeticelor cat de mult posibil, pentru a lasa pielea sa respire. Efortul la sport trebuie bine dozat, fara exagerari care sa ne aduca senzatia de slabiciune. Insa yoga, pilates sau pur si simplu o ora de mers pe jos in ritm constant si alert, respirand aer proaspat, sunt pentru mine cele mai bune alegeri".

Important in cura: Evita oamenii care te incarca negativ!

Cura nu ar fi completa daca nu s-ar "umbla" si la minte si suflet, sustine vedeta: "Reteta e simpla: evita televizorul, filmele, lecturile sau pur si simplu oamenii din jur care iti pot aduce informatie si energie ce te incarca negativ. Cauta sa inlocuiesti aceste surse cu unele ce iti aduc hrana pozitiva pentru minte si suflet.

Cu un moral scazut, vei avea senzatia ca tragi de tine sa faci un lucru bun, iti va fi greu in loc sa iti fie mai bine si vei avea tentatia de a renunta. Ai nevoie de armonie pentru a transforma in placere perioada detoxifierii, nu in chin. Poti face totul acasa, folosind legume si fructe pentru sucuri si supe, atat, fara chimicale si costuri exorbitante.

Invata sa spui NU intoxicarii sau manipularii impuse de altii, in care uneori te complaci din comoditate. Spune DA alegerilor benefice care depind doar de tine", incheie Andreea Marin.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Andreea Marin detoxifiere, #Andreea Marin cura detoxifiere, #Andreea Marin suc iarba grau, #Andreea Marin cura slabire , #stiri Andreea Marin