Andreea Marin: Imi reprosez ca nu am adus pe lume zece copii!

Duminica, 17 Iulie 2011, ora 14:58
5038 citiri
Andreea Marin: Imi reprosez ca nu am adus pe lume zece copii!
Foto: bzi.ro

Fiecare om se gandeste la un moment dat la ceea ce nu a facut si ar fi trebuit sa se intample in viata sa. Intrebata despre regretele sale in viata, Andreea Marin Banica marturiseste ca ea ar fi vrut sa aduca pe lume zece copii.

"Imi reprosez ca nu am adus pe lume 10 copii, ci doar unul, ca am nascut destul de tarziu, atata fericire imi aduce viata de mama, incat vad clar ca nu am realizat nimic mai important in viata", a declarat vedeta pentru Click!.

Andreea Marin a discutat putin si despre Mihaela Radulescu, despre care presa mondena scris o perioada mare de timp ca i-ar fi rivala in aproape orice.

Andreea Marin isi mai doreste un copil

"Nu sunt acord ca sunt o diva, dimpotriva, si nici nu cred ca ne asemanam in realitate, ci doar artificial pe paginile unor ziare care chiar vor sa creeze aceasta paralela, nu avem in comun nici modul de a privi viata, nici felul de a trai, nici educatia pe care am urmat-o, nici trasaturile fizice, iar drumurile pe care le-am ales, precum si ceea ce traim in prezent fiecare, sunt rezultatul alegerilor noastre si sunt experiente total diferite. Iar relatia mea cu Stefan s-a inchegat total neasteptat pentru noi, la un deceniu distanta de relatia lor, iar casniciile noastre, chiar si cu acelasi barbat, sunt total diferite", a apus fosta prezentataorea TV.

In privinta relatiei cu Stefan Banica Jr., Andreea Marin spune ca artistul nu este gelos si ca si ei au parte de mici certuri, ca in orice alta familie.

"Uneori avem pareri diferite despre diverse lucruri care tin de copii, de decizii in privinta lor, eu vad lucrurile intr-un fel, ca femeie, el altfel, dar pana la urma ajungem la o cale de mijloc", a mai spus vedeta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Andreea Marin Banica mama, #Andreea Marin Banica , #stiri Andreea Marin