Andreea Marin, inca un copil? "Nu mai e o minune"

Marti, 24 Iunie 2014, ora 10:03
8797 citiri
Andreea Marin, inca un copil? "Nu mai e o minune"
Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin a spus de multe ori ca isi doreste inca un copil, insa, acum a facut un pas concret catre acest lucru. A mers la medic, dupa cum a declarat, luni seara, fosta prezentatoare de televiziune.

Intrebata daca isi mai doreste un copil, Andreea Marin a spus la Prima TV ca: "De ce nu, daca Dumnezeu isi doreste asta. Si chiar am intrat in detalii cu doctorul meu despre asta.

Gandindu-ma totusi si la varsta mea, am aproape 40 de ani. Dar in ziua de azi o femeie care naste la 42-43 de ani nu mai e o minune. Toate lucrurile stau bine din punct de vedere al sanatatii".

Mai mult, fosta prezentatoare de televiziune a precizat ca a discutat de multe ori cu fiica sa, Violeta, despre acest subiect.

"Am avut discutii cu Violeta. Nu am intrat in detaliu (referitor la baiat sau fata - n.red.), dar orice copil isi doreste un partener de joaca", a continuat Andreea Marin.

Aceasta a vorbit si despre relatia dintre fiica sa si sotul sau Tuncay, precizand ca micuta face foarte bine diferenta intre acesta si tatal sau, Stefan Banica.

"Nu ne-am gandit vreodata ca Violeta sa il vada ca pe un tata. Tuncay este sotul mamei si un prieten foarte bun pentru ea. El stie sa fie copilaros", a spus ea.

Cat despre relatia sa cu Tuncay, fosta sotie a lui Stefan Banica a declarat ca este foarte incantata si fericita in acest moment.

Andreea Marin vorbeste deschis despre violenta in familie

"Zilele noastre nu seamana unele cu altele. De exemplu, in ultimele doua luni am fost intr-o caravana, in jurul tarii, 14 orase, mii de kilometri la volan. Tot programul nu a mai respectat disciplina zilei.

Azi, Tuncay a plecat la cabinet. Luam micul dejun impreuna in coltul nostru de gradina, mai ales acum cand e cald si frumos. Gatim cand eu, cand el", a adaugat Andreea.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Andreea Marin copil, #Andreea Marin copil Tuncay, #Andreea Marin Tuncay , #stiri Andreea Marin