Andreea Marin: Recunosc, am vrut sa-mi iau viata

Marti, 06 Mai 2014, ora 12:16
5265 citiri
Andreea Marin: Recunosc, am vrut sa-mi iau viata
Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin a declarat, marti, ca a avut un moment in viata in care s-a gandit la sinucidere.

Referindu-se la depresie, fosta vedeta TVR a declarat ca "nu e usor. Eu am fost intr-una dintre perioadele nefaste ale vietii mele si am trait depresia foarte dificil, pana la un punct care imi punea in pericol viata".

"Recunosc, am vrut sa-mi iau viata la un moment dat", a spus ea la Kanal D. "E purul adevar si e foarte firesc sa spunem lucrurilor pe nume, mai cu seama dupa ce am depasit aceasta mare problema", a adaugat Andreea Marin.

In cazul acesteia, a fost vorba despre depresie post-natala. Vedeta isi aminteste ca ceea ce simtea in acele momente era "un ghem de emotii pe care nu-l poti stapani".

"Depresia nu e doar o tristete, e putin spus", a specificat ea.

Despre momentele de cumpana precum cel prin care a trecut, Andreea Marin a spus ca "te destabilizeaza pur si simplu". Aceasta a tinut sa multumeasca divinitatii pentru ca a avut intelepciunea de a cere ajutor specializat.

Explicand de ce a ales sa faca publica suferinta sa, dupa mai multi ani, vedeta a spus: "Nu am vorbit atunci, dar apoi am realizat ca e important ca cineva sa spuna lucrurilor pe nume. Cel aflat in aceasta situatie refuza sa creada ca are o problema".

"Nu recunosti ca ai o problema, nu vrei sa te lasi pe mana altora", acestea sunt trairile, starile, gandurile pe care le au cei afectati de depresie, a atras atentia vedeta.

Andreea Marin, care a inceput un turneu "Pretuieste viata", care va avea loc in 14 orase din tara, fiind deschis gratuit oricui vrea sa participe, a tinut sa specifice ca "depresia nu e o vina, o boala".

Andreea Marin, despre divorturi: Am inteles ca nu-i o drama daca mergi mai departe

"Nu e o rusine sa recunosti ca ai o problema, nu le stim pe toate, trebuie sa avem curajul sa intrebam macar", a transmis vedeta, mentionand ca la evenimentele care au loc in toata tara, timp de doua luni, vor fi prezenti si specialisti, inclusiv in depresie.

Andreea Marin se va afla, miercuri, impreuna cu Caravana "Pretuieste Viata", la Constanta, iar joi la Galati. Mai multe detalii pot fi obtinute de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Andreea Marin sinucidere, #Andreea Marin depresie, #Andreea Marin Pretuieste viata turneu , #stiri Andreea Marin
Comentarii