Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Unde pierdea vremea cand chiulea Andreea Marin si ce porecla avea

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 13:40
7227 citiri
Unde pierdea vremea cand chiulea Andreea Marin si ce porecla avea
Foto: Facebook/Andreea Marin

Desi greu de crezut, si "zana" Andreea Marin chiulea de la scoala, in anii adolescentei.

Cand lipsea de la ore, Andreea Marin mergea la "Tosca", o cofetarie din "Romanul natal". "Savuram o inghetata delicioasa sau o indiana, prajitura pe care n-am mai gasit-o la fel de buna in alta parte", a declarat Andreea Marin intr-un interviu publicat de TV Mania.

In acea vreme, Andreea Marin era "Deuta", de la Andreuta, fara "r"-ul pe care sora ei, autoarea alintului, nu-l putea pronunta la acea vreme, dupa cum a explicat vedeta.

Acum in varsta de 40 de ani, Andreea Marin sustine ca priveste la TV doar o data pe saptamana, iar atunci e cu ochii pe un serial strain pe care nu l-a numit insa. "Efectiv nu ma uit la televizor de mult timp si va spun asta fara ipocrizie.

Viata mea s-a schimbat radical din acest punct de vedere, mult in bine. De cand televiziunea inseamna mult mai mult zgomot care-ti creste doza de stres decat programe de calitate, am ales sa ne traim timpul liber altfel: mergem des la cinema sau luam filme si le urmarim acasa", a mentionat ea.

Recunoaste insa ca mai trage cu ochiul la desenele animate vazute de fiica sa, Violeta.

Dovada ca Andreea Marin are umor (Galerie foto)

De altfel, intrebata fiind care a fost ultimul film pe care a simtit ca nu a dat degeaba banii pe bilet, vedeta a raspuns ca "un desen animat modern (le iubesc pe cele realizate in stil clasic) din care nu am inteles nimic, insa copilul meu si nepoteii m-au facut sa ma rusinez ca m-am pripit cu judecata, multumindu-mi la final pentru desenul 'cel mai tare!'. E clar, eram obosita".

Desi recunoaste ca telefonul mobil este singurul gadget care ii e alaturi tot timpul, Andreea Marin sustine ca, daca si-ar dori cu adevarat, ar putea renunta si la acesta, asa cum s-a intamplat cu televizorul.

Intrebata cui i-ar da un Oscar, vedeta a replicat prompt: "domnului Victor Rebengiuc sau doamnei Oana Pellea".

Daca ar fi sa-si aleaga alte cale profesionala, vedeta a spus ca s-ar apuca, fara sa stea pe ganduri, de gradinarit.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Andreea Marin chiulea cofetarie, #Andreea Marin porecla, #Andreea Marin televizor, #Andreea Marin serial , #stiri Andreea Marin