ACL a depus plangere penala impotriva presedintelui PSD Satu Mare

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 17:38
1484 citiri
ACL a depus plangere penala impotriva presedintelui PSD Satu Mare
Foto: Arhiva ziare.com

ACL a depus plangere penala impotriva presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, ca urmare a infractiunilor electorale comise de acesta, a anuntat, marti, prim-vicepresedintele ACL, Andreea Paul.

De asemenea, ACL cere candidatului Victor Ponta demiterea lui Mircea Govor, a adaugat Andreea Paul.

"Altfel, Ponta gireaza actiunile mafiote si ramane capul mafiei PSD locale. Abuzul de serviziu, santajul, instigarea, lista lunga de infractiuni electorale savarsite de presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, e un caz exemplar despre ce face PSD la nivel local", a spus liderul PDL.

Presedintele PSD Satu Mare, anchetat de DNA dupa amenintarea colegilor

Organizatia ACL Satu Mare cere protejarea functionarilor publici, a profesorilor, padurarilor, institutiilor publice amenintate "brutal si grosolan" de presedintele PSD Satu Mare.

"Niciunul din oameni nu merita sa plateasca cu libertatea aceasta instigare, acest indemn la infractiune", a mai aratat Andreea Paul.

ACL cere cere un raspuns si de la BOR

Reprezentantii Aliantei cer Patriarhiei si Consiliului de conducere a BOR sa formuleze o opinie fata de dovezile clare prin care se atesta faptul ca preotii ortodocsi se implica deschis in favoarea candidatului PSD, Victor Ponta.

"Avem cazul fituicii de la Cozia, cazul Arsenie Boca, cu Ponta pe spate, cazul de la Paris, de la Satu Mare, toate dovezi publice elocvente de implicare a preotilor in campania electorala", a spus Andreea Paul.

Gandul a prezentat, luni, inregistrari in care presedintele PSD Satu Mare Mircea Govor tipa la colegii sai de partid si ii ameninta pe directorii de scoli, pe sefii de deconcentrate, dar si pe preotii din judet ca vor avea de suferit daca Victor Ponta nu va castiga prezidentialele.

Inregistrare halucinanta dintr-o sedinta PSD - Popi, preotese, profesori sau postasi amenintati: Stati si muriti, asta e viata!

Imaginile survin unor alte inregistrari in care, de exemplu, intr-o biserica din Paris, secretarul general al PSD pentru diaspora si un deputat PSD le spune credinciosilor cu cine sa voteze.

"Indraznesc sa merg mai departe si sa va spun ca Guvernul Ponta a fost primul guvern care a venit cu masuri si le-a implementat pentru dumneavoastra. Va rog frumos sa va ganditi foarte bine si sa mergeti corespunzator, dupa cum simtiti. Va multumesc frumos", discurs intrerupt, in unele momente, de huiduieli.

Presa locala a prezentat, recent, imagini cu parintele Sebastian de la Manastirea Teghea, Satu Mare, care, alaturi pe liderul organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor, le spune credinciosilor din biserica: "Este in jurul nostru si Mircea Govor, care si el este ortodox, este impreuna cu noi si ne indeamna si el sa fim uniti si sa votam cu cei care sunt ortodocsi, cu Victor Ponta, caci el poate sa ne uneasca!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#ACL plangere penala Govor, #ACL demisie lider PSD, #Mircea Govor demisie , #PDL