Andreea Raicu imbraca rochia alba (Galerie foto)

Marti, 26 Martie 2013, ora 14:34
6042 citiri
Andreea Raicu imbraca rochia alba (Galerie foto)
Foto: Andreea Raicu

Dupa succesul obtinut cu prima colectie Andreea Raicu, Simplicity, vedeta tv anunta lansarea celei de-a doua linii vestimentare, All White.

"Ador albul si tinutele all white. Daca stau sa ma gandesc, in garderoba mea se regasesc foarte multe haine albe, asa ca pentru mine a fost o provocare aceasta colectie capsula. Sper sa le inspire pe femeile care iubesc moda si sa le ofere ocazia de a indrazni sa se faca remarcate", a declarat Andreea Raicu, printr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Colectia contine opt piese vestimentare cu linii simple si design indraznet: trei rochii, o pereche de pantaloni scurti, un sacou, o fusta plisata, un maiou din matase si o camasa ce pot fi purtate in momente diferite ale zilei. Acestea sunt realizate din materiale diverse, toate inspirate de stilul Andreei Raicu.

"In colectia All White liniile senzuale specifice anilor '50-'60 intalnesc sobrietatea elementelor de influenta masculina, iar rafinamentul pieselor este sustinut de materialele folosite - bocart, voal, tesaturi de tip in, bumbac", se mai arata in comunicatul citat.

Cat te costa sa te imbraci precum vedeta

Femeile interesate sa achizitioneze ceva din colectia Andreei Raicu trebuie sa stie ca fusta plisata costa 266 de lei.

Topul din voal - 185 de lei.

Rochia din brocart - 450 de lei.

Sacoul - 409 lei.

Pantalonii scurti - 246 de lei.

Camasa - 256 de lei.

Rochia clos - 409 lei.

Rochia cu volan - 491 de lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

A.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Andreea Raicu colectie noua, #Andreea Raicu All White, #Andreea Raicu colectie haine, #Andreea Raicu haine, #Andreea Raicu designer, #imagini colectie Andreea Raicu , #Prima