Vedetele se roaga pentru insanatosirea lui Huidu

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 19:03
3589 citiri
Vedetele se roaga pentru insanatosirea lui Huidu
Foto: Arhiva

Pe langa sutele de romani care i-au transmis ganduri de insanatosire prezentatorului de televiziune Serban Huidu, care a suferit un grav accident miercuri, la schi in Austria, si vedetele se roaga pentru el.

Mai multi artisti romani au scris mesaje de incurajare pentru Huidu pe conturile pe care le au pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter. Printre ei se numara Andreea Raicu, Horia Brenciu si Florin Grozea.

Andreea Raicu, care e si colega cu Huidu, a scris pe pagina de Facebook ca se roaga pentru insanatosirea lui.

"Cred ca ati aflat prin ce momente cumplite trece Serban Huidu. Sa ne rugam pentru sanatatea lui", a scris aceasta.

Si Horia Brenciu a scris tot pe Facebook ca "un om are nevoie de gandurile noastre, de rugile noastre, de prietenia noastra!"

"Un om are nevoie de gandurile noastre, de rugile noastre, de prietenia noastra! Pentru cateva minute, in noaptea asta, ascultand aceasta melodie, ganditi-va la Serban Huidu", scria artistul miercuri noaptea.

Si membrul trupei HQ, Florin Grozea, a scris pe Twitter ca se roaga pentru Serban.

"Eu vreau sa spun un singur lucru: sunt schior, am cazut de multe ori, m-am speriat des, mi-am rupt piciorul - ii tin pumnii lui Serban! Ii tin pumnii lui Serban! Stiai ca... Serban Huidu a fost cel care a insistat sa compunem un refren la piesa care urma sa devina cel mai mare hit Hi-Q 'Gasca Mea'", sunt cateva dintre gandurile artistului pentru Huidu.

Serban Huidu, in coma dupa un accident - declaratii de presa la ora 15,00

La scurt timp de la aflarea vestii accidentului pe care l-a suferit Serban Huidu, pe Internet au inceput sa apara mesaje din partea fanilor.

Utilizatorii grupului posteaza mesaje de sustinere pentru carcotas si pentru familia acestuia.

Un grup de sustinere numit "Alaturi de Huidu", care numara peste 950 de membri, a aparut pe reteaua de socializare Facebook.

Utilizatorii posteaza mesaje de sustinere pentru carcotas si pentru familia acestuia, dar si fisiere video din emisiunea lui Serban Huidu.

Serban Huidu, in coma dupa un accident de schi in Austria

Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".

Fratele sau, Vlad, a fost si el la un pas de moarte in vara acestui an, dupa un accident de motocicleta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#mesaje sustinere vedete Huidu, #mesaje twitter facebook , #stiri Andreea Raicu
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
Deci mai are nevoie de doctori si tehnologie medicala daca se roaga atitia pentru el?