Ionescu Quintus: Plecarea lui Chiliman, o greseala si un prejudiciu pentru PNL

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 22:02
2412 citiri
Ionescu Quintus: Plecarea lui Chiliman, o greseala si un prejudiciu pentru PNL
Foto: romanialibera.ro

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, este de parere ca nu ar fi deloc avantajos pentru partid o despartire de Andrei Chiliman, ci "o greseala si un prejudiciu".

"Nu stiu ce s-a intamplat acolo si eu am spus ca ar fi o greseala si un prejudiciu si pentru partidul nostru si pentru cariera in plina desfasurare si evolutie a lui Andrei Chiliman un asemenea gest politic (demisia - n.red.) si nu ar fi deloc, absolut deloc avantajos pentru PNL", a declarat Quintus, miercuri seara, intr-o interventie pentru B1 Tv.

Acesta a precizat ca s-a inteles cu primarul sectorului 1 sa nu dea nicio declaratie pe marginea acestui subiect pana la intalnirea dintre cei doi, care va avea loc sambata.

"Pana nu ne intalnim, niciunul dintre noi sa nu faca declaratii, ma tin de acest angajament. In politica, daca nu ai un pic de rabdare, orice graba poate sa strice orice treaba.

As regreta din suflet sa ma despart de un coleg de partid, de un camarad al atator lupte politice, dupa 20 si ceva de ani, ar fi un mare regret", a afirmat presedintele de onoare al liberalilor.

Liderul PNL a marturisit ca problemele Capitalei l-au interesat mai putin si ca nu stie daca Andrei Chilian a fost lucrat.

"Problemele Capitalei m-au interesat mai putin, eu m-am dus mai mult prin tara (...) In Capitala nu aveau nevoie de sprijinul meu.

Nu stiu daca a fost lucrat, dar eu pot sa marturisesc ca eu nu am lucrat pe nimeni. Partidul nostru este in toate sondajele primul in Bucuresti", a explicat Mircea Ionescu Quintus.

Nu in ultimul rand, acesta a mentionat ca nu este o idee rea ca primarul sectorului 1 sa fie lasat sa se concentreze pe alegerile locale.

"Nu cunosc exact, dar ideea ca sa fie lasat mai mult sa se ocupe de treburile bune pe care le face la sectorul 1 nu este o idee rea. Dar s-ar putea sa fie si motive pe care nu le-a spus inca nimeni", a conchis liderul liberal.

La randul sau, presedintele de onoare al liberalilor, Radu Campeanu, considera ca liderul partidului, Crin Antonescu, a facut o greseala atunci cand s-a luat dupa alte pareri, in cazul inlocuirii lui Andrei Chiliman de la sefia PNL Bucuresti.

Radu Campeanu: Antonescu a facut o greseala sa se ia dupa altii, in cazul Chiliman

"A fost o greseala din partea lui Crin Antonescu sa se ia dupa alte pareri si sa se ia masuri impotriva lui Chiliman. Asemenea acte nu sunt deloc nici utile, nici drepte, nici politice, nici morale. Sunt greseli, si omenesti, si politice", a spus Radu Campeanu, miercuri seara.

Totodata, a precizat ca a discutat cu primarul sectorului 1, explicandu-i ca nu este cazul sa-si dea demisia din PNL, pentru ca este "un adevarat liberal".

"I-am spus domnului Chiliman ca nu este cazul sa-si dea demisia pentru ca este un adevarat liberal, un vechi liberal, de cand am creat PNL, mai ales ca nu este niciun motiv serios impotriva lui astazi. (Andrei Chiliman - n. red.) trebuie sa ramana ce a fost", a afirmat presedintele de onoare al liberalilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Quintus inlocuire Chiliman PNL Bucuresti, #Chiliman schimbare PNL Bucuresti, #Andrei Chiliman demisie PNL, #Quintus Chiliman demisie PNL , #demisie PNL