Chiliman: Antonescu calca pe morminte ca sa ajunga presedinte

Marti, 28 Mai 2013, ora 23:10
2737 citiri
Chiliman: Antonescu calca pe morminte ca sa ajunga presedinte
Foto: B1

Andrei Chiliman a declarat, marti seara, ca presedintele PNL "calca pe morminte ca sa-si atinga singurul scop pe care-l are, si anume acela de a ajunge presedinte al Romaniei". El s-a aratar convins ca Antonescu nu va ajunge sa conduca Romania.

"Crin Antonescu calca pe morminte ca sa-si atinga singurul scop pe care-l are, si anume acela de a ajunge presedinte al Romaniei. Eu, unul, am spus ca pe mine nu m-a convins niciodata ca este capabil sa ajunga presedinte al Romaniei si ca nu va ajunge, dar asta este o parere personala.

Sper ca analizele sociologice viitoare si ce se va intampla sa-mi dea dreptate. Pentru ca exista un anumit tip de comportament pe care un om care aspira la presidentia unei tari ar trebui sa-l alba si, din pacate, nu se regaseste la Crin Antonescu", a spus Chiliman la B1 TV.

Chiliman il compara pe Antonescu cu Hitler: Ambii au vorbit de igienizarea societatii

Proaspat exclus din PNL, primarul Sectorului 1 a promis ca nu se va inscrie in alt partid.

"In momentul de fata, pana ieri, am sperat ca pot sa lupt din interior, ca pot sa salvez partidul impreuna cu unii colegi de Crin Antonescu. Acesta a reusit sa ma indeparteze de partid.

Dar asta nu inseamna ca eu plec sa ma inscriu direct in alt partid. Eu am pe de-o parte de raspuns increderii pe care mi-au acordat-o cetatenii Sectorului 1, este principala mea activitate. In paralel, voi activa in cadrul IRL pentru promovarea exact a acestor valori si principii de care Crin Antonescu a indepartat PNL-ul si, in cadrul IRL voi face tot efortul necesar pentru ca sa gasim solutii de unificare a dreptei", a mai declarat Chiliman.

Chiliman si Diana Tusa, exclusi din PNL

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si deputatul Diana Tusa au fost exclusi, luni, din PNL, in urma votului din Delegatia Permanenta. Ambii au fost dati afara din randul liberalilor pentru "abateri grave de la disciplina partidului".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Andrei Chiliman Antonescu presedinte, #Andrei Chiliman excludere PNL, #excluderi PNL , #PNL