Andrei Tinu, inca o operatie dupa muscatura viperei

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 10:49
3245 citiri
Andrei Tinu, inca o operatie dupa muscatura viperei
Foto: ziarelive.ro

Andrei Tinu va suferi o noua interventie chirurgicala, luni, dupa ce a fost muscat de o vipera, in urma cu doua saptamani.

Medicii Spitalului de Urgenta Floreasca ii vor inchide inciziile care i-au fost facute de-a lungul bratului drept, anunta Libertatea.

Andrei Tinu se simte mai bine, insa, de cand a fost mutat intr-o rezerva a sectiei de Terapie Intensiva, a anuntat mama sa, Emilia Iucinu. Ea a declarat ca fiul ei poate sa se odihneasca si ca asteapta ca totul sa se termine cu bine si sa-l vada acasa.

Andrei Tinu, baiatul fostului jurnalist Dumitru Tinu, a fost transportat de urgenta la spitalul Floreasca, pe 26 noiembrie, dupa ce a fost muscat de o vipera si a fost operat in aceeasi seara, deoarece hematomul s-a extins de la mana la umar.

Doctorii au spus ca este necesara o noua interventie chirurgicala, dar numai dupa ce trec cel putin 12 zile de la prima operatie.

Andrei Iucinu, muscat de o vipera, a ajuns de urgenta la spital

Andrei a fost muscat in timp ce recolta venin de la una dintre vipere, intr-o localitate din apropiere de Giurgiu, unde acesta detine o crescatorie de serpi. Incidentul a avut loc si pentru ca tanarul, in varsta de 26 de ani, nu purta manusi de protectie.

El nu a putut primi tratamentul cu ser antiviperin la fata locului, fiind tratat imediat dupa ce a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Fiul lui Dumitru Tinu a pus la cale un business mai putin obisnuit pentru Romania: o crescatorie de vipere cu corn.

Tinu jr. a deschis aceasta afacere inchiriind mai multe camere din anexa unui institut de cercetare, unde a amenajat "terrarii" (acvarii umplute cu pamant, pietre si nisip) in care cresc cateva zeci de vipere.

Fiecare vipera a costat 300 de euro. O data la doua saptamani, Andrei si prietenii lui extrag de la fiecare circa 2-3 mililitri de venin, care este pus pe o lamela si se cristalizeaza.

In functie de puritate, un gram de venin se vinde cu sume cuprinse intre 500 si 2.000 de euro, el fiind folosit in industria farmaceutica. Veninul de vipera este extrem de pretuit in industria farmaceutica si se gaseste greu in Romania.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Andrei Tinu, #Andrei Iucinu muscat vipera, #Andrei Tinu operatie, #Andrei Iucinu operatie vipera , #stiri Andrei Iucinu