Doi fotbalisti romani, condamnati la inchisoare

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 26 Aprilie 2012, ora 11:41
8596 citiri
Doi fotbalisti romani, condamnati la inchisoare
Foto: evz.ro

Doi fotbalisti romani, Cristi Munteanu, fost jucator al celor de la Dinamo, si Andrei Margaritescu, mijlocas la CS Mioveni, au fost condamnati, joi, la inchisoare.

Margaritescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare iar Munteanu a primit 5 ani de inchisoare cu executare, dupa cum informeaza postul Antena 3.

Sentintele Tribunalului Bucuresti vin intr-un dosar in care cei doi sportivi sunt acuzati de tainuire si, respectv, complicitate la inselaciune in cazul unei retele ce se ocupa cu furtul de masini de lux si nu sunt definitive, putand fi atacate cu recurs.

In urma cu aproape un an de zile, la jumatatea lunii aprilie, 11 persoane erau retinute intr-un dosar ce viza furtul masinilor de lux. Cei 11 erau acuzati ca inscenau furtul autoturismelor pentru a incasa banii din asigurari.

Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu au intrat in posesia unor astfel de masini furate, insa ei au sustinut intotdeauna ca au fost cumparatori de buna credinta.

In data de 19 aprilie 2011, Margaritescu si Munteanu au fost retinuti si dusi la Parchet pentru audieri, actualul mijlocas al Mioveniului primind chiar un mandat de retinere pentru 24 de ore.

Cristi Munteanu a fost oprit in trafic la volanul unui autoturism marca Audi, aflat in proprietatea lui Margaritescu, insa masina era furata.

Margaritescu a fost eliberat dupa o noapte petrecuta in arestul Directiei de Cercetari Penale, judecatorii considerand ca nu se impune arestarea preventiva deoarece urma sa plece in cantonament cu Dinamo, echipa la care era legitimat in acel moment.

Avocatii celor doi vor face recurs.

Pedeapsa maxima pentru tainuire este de 7 ani de inchisoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Margaritescu Munteanu condamnati inchisoare, #Andrei Margaritescu condamnat inchisoare, #Cristi Munteanu condamnat inchisoare, #Margaritescu Munteanu furt masini , #Dinamo