Munteanu si Margaritescu pleaca de la Dinamo

Miercuri, 11 Iunie 2008, ora 09:15
1411 citiri
Munteanu si Margaritescu pleaca de la Dinamo

Probleme la echipa din Soseaua Stefan cel Mare, unde Catalin Munteanu si Andrei Margaritescu vor parasi echipa in aceasta vara.

Dinamovistii se vor reuni in cursul zilei de miercuri la stadionul echipei, de unde vor lipsi insa Bogdan Lobont, Adrian Cristea si Cosmin Moti, convocati la Campionatul European, atacantul Florin Bratu, care a primit inca o saptamana de concediu din partea oficialilor, si Catalin Munteanu si Andrei Margaritescu, care au o situatie mai speciala.

Munteanu si Margaritescu nu se vor prezenta la reunirea lotului, sefii din "Groapa" cautandu-le in prezent echipe pentru a-i transfera, insa pana acum nu au nici o oferta concreta.

O dovada clara legata de despartirea celor doi de clubul "alb-rosu" este tricoul cu numarul 7, care ii apartinea pana acum lui Catalin Munteanu, insa va fi preluat de Ianis Zicu in urmatorul sezon.

Plecarea celor doi jucatori este O posibila urmare a incidentului din 2007, unde dupa meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali le-a oferit dinamovistilor un milion de euro, insa jucatorii s-au enervat pe Mircea Rednic, acuzat ca ar fi primit mai multi bani. Urmarea: vestiarul s-a unit impotriva lui iar Rednic a fost demis.

Andrei Margaritescu a evoluat 133 de partide in tricoul dinamovist, reusind sa marcheze de 5 ori, si a castigat un titlu de campioana, o Cupa si o Supercupa a Romaniei.

Catalin Munteanu a evoluat in 87 de partide, marcand 8 goluri, si castigand titlul in editia 2006-2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Clubul de fotbal Politehnica Iaşi anunţă că starea jucătorului Luca Mihai, accidentat grav duminică, în meciul cu Dinamo, este una stabilă, dar că acesta încă este confuz şi prezintă...
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a făcut precizări ca urmare a fazei din minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – ACSM Politehnica Iaşi, disputată duminică, pe...
#Dinamo, #Rednic, #pleaca, #munteanu, #margaritescu, #reunire , #Dinamo