Margaritescu: S-au inchinat toti cand au auzit. Eu sunt un exemplu de om!

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 13:52
2536 citiri
Margaritescu: S-au inchinat toti cand au auzit. Eu sunt un exemplu de om!

Fotbalistul Andrei Margaritescu a declarat, joi, ca este socat de decizia Tribunalului Bucuresti care l-a condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru tainuire in dosarul privind inselaciuni cu masini luate in leasing avand in vedere ca nu are antecedente penale.

"Sunt socat dintr-un punct de vedere,pentru ca nu am niciun antecedent penal, n-am facut nimic niciodata, am fost un exemplu. Daca pacaleam pe cineva mai ziceam, dar cred ca m-am pacalit pe mine. Sa dau 30.000 de euro, sa pierd si masina si sa fiu si condamnat... Dar eu sunt linistit, imi pare rau pentru imaginea care se face. Eu imi vad mai departe de fotbalul meu si de viata mea", a afirmat Andrei Margartitescu la Dolce Sport.

Mijlocasul aflat sub contract cu CS Mioveni a mentionat ca decizia Tribunalului Bucuresti de joi reprezinta o "problema de imagine" pentru el. "Avocatul meu normal ca m-a linistit. Insa toata lumea a fost socata... ceilalti avocati si ceilalti inculpati au fost mai socati. S-au inchinat toti, au zis ca nu se poate asa ceva, ca 'Daca la ai nostri aveau ceva, la tine nu se poate'. Dar asta nu ma incalzeste cu nimic. Problema este de imagine, ca fapta, ca cetatean in tara asta. Sa nu ai niciun antecedent si sa te duci intre alti condamnati. Pentru ce? Pentru ca vrea un judecator sa te duci intre alti condamnati?", a precizat fotbalistul.

Fotbalistul echipei CS Mioveni, Andrei Margaritescu, si fostul portar Cristi Munteanu, in prezent vicepresedinte al clubului Farul Constanta, au fost condamnati, joi, de Tribunalul Bucuresti la pedepse de trei ani si, respectiv, cinci ani de inchisoare cu executare, iar fondatorul centrului medical Doris, Alexandru Magherescu, a primit sapte ani de inchisoare cu executare.

Doi fotbalisti romani, condamnati la inchisoare

In dosarul privind inselaciuni cu masini luate in leasing, instanta Tribunalului Bucuresti i-a condamnat pe Andrei Margaritescu pentru tainuire si pe fostul portar al echipei Dinamo, Cristi Munteanu, pentru complicitate la tentativa de inselaciune.

Alaturi de cei doi, in acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la sapte ani de inchisoare cu executare.

Totodata, instanta i-a condamnat pe Adrian Mihai Radu la o pedeapsa de cinci ani de inchisoare cu executare, precum si sotia acestuia, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tainuire.

Decizia in acest caz nu e definitiva, ea putand fi atacata cu recurs de partile din dosar.

In luna aprilie 2011, procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala pe numele a noua persoane in cazul unor furturi de masini de lux, printre cei acuzati fiind Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu, ambii fosti jucatori ai clubului Dinamo.

Procurorii ii acuzau pe Andrei Margaritescu si pe Cristi Munteanu ca sunt "dobanditori de drept ai unei masini furate", despre care "aveau in mod clar cunostinta ca face obiectul unei infractiunui de furt".

Totodata, procurorii l-au acuzat in acest dosar si pe Alexandru Magherescu, fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat in actele politiei, folosit de Andrei Margaritescu si de Cristi Munteanu.

Magherescu era acuzat ca i-a dat masina Audi A8, in urma cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat masina furata, pentru a incasa asigurarea pe ea.

Surse judiciare mai spuneau ca, dupa ce a tinut o perioada masina Audi A8 luata de la Magherescu, Cristi Munteanu a reusit, cu complicitatea unora dintre inculpatii din acest dosar, sa intocmeasca acte "in regula" ale masinii. La inceputul anului 2011, Munteanu i-a vandut masina colegului sau de la Dinamo Andrei Margaritescu.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Andrei Margaritescu condamnat inchisoare, #Andrei Margaritescu declaratie condamnare , #stiri Andrei Margaritescu