Andrei Pavel iese la atac

Miercuri, 26 Octombrie 2011, ora 09:49
2697 citiri
Andrei Pavel iese la atac

Andrei Pavel a atacat-o pe Ruxandra Dragomir dupa ce a fost concediat din functia de capitan al echipei Romaniei de Cupa Davis.

Fostul tenismen roman sustine ca presedintele FRF l-a dat afara deoarece e geloasa pe faima lui si pentru ca nu ii canta in struna.

"N-am primit nici macar un telefon de la ei. N-a avut niciunul demnitatea sa-mi spuna: 'Bai, Andrei, nu suntem multumiti de tine'. Sunt dezamagit, fiindca am pus mult suflet in activitatea asta. N-am facut-o pentru bani, am fost unul dintre cei mai prost platiti capitani din lume", a spus Andrei Pavel pentru editia tiparita a cotidianului Evenimentul Zilei.

"Eu cred ca a fost vorba de ceva personal. Ruxandra a declansat lupte personale nu numai cu mine, ci si cu Nastase, cu Tiriac... Poate ca e geloasa pe jucatorii cu nume, se razboieste cu toti cei care nu sunt de acord cu ea. La federatie este dictatura, Ruxandra accepta langa ea doar oamenii care o pupa in fund! Cat despre promovarea tinerilor, nu avem juniori care sa tina pasul cu seniorii, iar federatia n-a initiat vreun program pentru dezvoltarea tenisului juvenil", a continuat acesta.

Andrei Pavel a fost demis din functia de capitan nejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, fara ca nici macar sa fie anuntat de Federatia Romana de Tenis.

Andrei Pavel, aruncat ca un mar stricat din echipa Romaniei de Cupa Davis

Luna trecuta, Romania a retrogradat din Grupa Mondiala a Cupei Davis, dupa ce-a pierdut barajul cu Cehia.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Andrei Pavel concediat, #Ruxandra Dragomir, #echipa Romania Cupa Davis , #Cupa Davis