Scandalul din sanul echipei de Cupa Davis a Romaniei ia amploare

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 16:50
2334 citiri
Scandalul din sanul echipei de Cupa Davis a Romaniei ia amploare

Andrei Pavel a fost demis din functia de capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, iar jucatorii nationalei noastre nu sunt de acord cu aceasta decizie a Federatiei Romane de Tenis.

Sport.ro prezinta joi o scrisoare pe care Victor Hanescu, Horia Tecau, Adrian Ungur, Marius Copil si Victor Crivoi au trimis-o, in care protesteaza impotriva deciziei FRT.

"In urma hotararii Comitetului Director al Federatiei Romane de Tenis, respectiv a Ruxandrei Dragomir prin intermediul Comitetului Director, de a-l destitui pe Andrei Pavel, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei si staff-ul acestuia, noi, Victor Hanescu, Horia Tecau, Adrian Ungur, Marius Copil si Victor Crivoi, ne manifestam total dezamagirea si dezacordul fata de aceasta decizie si de felul in care a fost luata.

Intreaga echipa de Cupa Davis a Romaniei, observa, cu consternare, ca motivele destituirii din functie ale lui Andrei Pavel sunt mai degraba subiective si personale, nicidecum unele obiective, prin urmare demiterea in sine devine un act personal. Confirmam ca, de fiecare data, la fiecare actiune a echipei si nu numai, atat capitanul nejucator Andrei Pavel cat si intreg staff-ul echipei au fost alaturi de noi depunand toate eforturile in a ne sprijini in turneele noastre si in jocul pe care-l practicam.

Dragi iubitori ai tenisului din Romania, va rugam sa intelegeti situatia de fata, prin care noi dorim sa ne facem cunoscut punctul de vedere. Nu am fost consultati niciodata de conducerea Federatiei cu referire la aceasta hotarare si solicitam Presedintelui FRT, d-nei Ruxandra Dragomir sa revina asupra deciziei de demitere a lui Andrei Pavel! Noi, componentii echipei de Cupa Davis a Romaniei, vom raspunde "prezent" la solicitarile echipei pentru meciurile urmatoare in contextul revocarii deciziei de demitere a capitanului nostru.

Cu deosebit respect si consideratie, semneaza aceasta scrisoare deschisa:

Victor Hanescu

Horia Tecau

Adrian Ungur

Marius Copil

Victor Crivoi"

Andrei Pavel a fost demis din functia de capitan nejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, fara ca nici macar sa fie anuntat de Federatia Romana de Tenis.

Andrei Pavel, aruncat ca un mar stricat din echipa Romaniei de Cupa Davis

Andrei Pavel iese la atac

Luna trecuta, Romania a retrogradat din Grupa Mondiala a Cupei Davis, dupa ce-a pierdut barajul cu Cehia.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#scandal echipa Cupa Davis, #Andrei Pavel demis , #stiri Andrei Pavel