Ziare.com

"Prima viata a Angelei Merkel" - secretele tineretii politice a cancelarului german

Sambata, 11 Mai 2013, ora 21:20

   

"Prima viata a Angelei Merkel" - secretele tineretii politice a cancelarului german
Dupa 1989, Angela Merkel si-a facut loc catre varfurile politicii germane. Multa vreme, ea si mai multi apropiati au sustinut ca actualul cancelar german a fost incepatoare in aceasta ramura, in 1989 dupa caderea Zidului Berlinului. O noua carte aparuta pe piata incearca sa ne arate contrariul: Merkel a fost activa politic si pe vremea RDG.

Pe 14 mai, in Germania, a iesit pe piata o noua carte despre viata cancelarului Angela Merkel, intitulata "Prima viata a Angelei Merkel". Cartea este scrisa de jurnalsitii Ralf Georg Reuth si Gunther Lachmann.

Cei doi incearca sa arate cum prima partea a vietii lui Merkel, traita in fosta RDG, a influentat viitoarea cariera a cancelarului. In anii de documentare asiduua, cei doi jurnalisti au studiat documente necunoscute publicului larg, vorbind cu multi contemporani ai lui Merkel, care, pana acum, au preferat sa mentina tacerea, noteaza Deutsche Welle.

Reuth si Lachmann scriu ca, pe vremea cand locuia in RDG, Merkel era mult mai apropiata de sistemul politic decat se credea pana acum. Cei doi jurnalisti sustin ca, in timp ce lucra la Academia de Stiinte a RDG, Merkel a fost si functionar la institutul de fizica.

Din anul 1981, ea a fost secretar responsabil cu agitatia si propaganda in Uniunea Tineretului Liber German. Angela Merkel a negat intotdeauna aceasta apartenenta.

Merkel a fost impotriva unificarii Germaniei?

Autorii cartii il descriu pe cancelar ca fiind "un comunist reformator". La vremea ei, Merkel a sustinut asa-numitul comunism democratic intr-o RDG independeta, dar nu si-a manifestat simpatia fata de unificarea Germaniei.

In carte, autorii mai scriu ca Merkel a fost membru activ al partidului "Schimbarea Democratica", cei doi incercand sa demonstreze ca, in 1989, Merkel nu era nici pe departe o incepatoare in ale politicii, cum se sustinea pana acum.

Conform autorilor mentionati, cariera politica a Angelei Merkel se datoreaza conjuncturilor politice, precum si mentorilor sai: fostul sef al partidului reformator, Schimbarea Democratica, Wolfgang Schur si ultimul premier al RDG, Lothar de Maiziere. Cei doi sustinatori ai lui Merkel au fost colaboratori ai politiei secrete est-germane, STASI.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5732 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
17 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu stiu daca aceste povesti fabricate sunt secrete,in schimb pe un

Site german a aparut ceva tare de tot si cred ca nu degeaba grecii ii spun lui Merkel-Fuhrer si Germaniei-Al 4-lea Reich !
Pe un site german a apărut povestea nasterii cancelarului Angela Merkel.
Declaratia unui cercetător german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!

Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana, cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma “democratica".

Angela Merkel s-a născut in DDR, porțiunea Comunista din Germania , in 1954. Biografia ei spune că s-a născut pe 17 iulie 1954, și că ea este fiica unui pastor luteran de la un est-german controlat de biserică. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.
Fisierele “Stasi" ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privire la nașterea ei au fost incluse in evidențele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre “medicii naziști condamnați la moarte", de către instanțele judecătorești sovietice și inchis. Cand mai tarziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial, el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale.
Sovieticii au fost cu adevarat intrigati cand au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate din *** lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis să incerce să producă un copil din *** lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte și sataniste. Dr. Klauberg a adus apoi pe Eva Braun (soția lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl, in Germania de Est, precum și rezultatul experimentului; nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică. Uimitor, Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascut pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)

 

Cu drag, traduceri cu ajutorul google, sic:-)))

"Pe 14 mai, in Germania, a iesit pe piata o noua carte despre viata cancelarului Angela Merkel,"
In rest OK, se pare ca Angela nu e chiar acea mancatoare de comunisti, cum au vopsit-o dupa 1989 cei de la partidul conservator, ca sa dea bine la electorat.
Acum purtatorii de cuvant s-au si suparat: avem in cateva luni alegeri, deci biografia e munitie pentru opozitie. Oare?:-)

 
 

LA MAI MULT DE DOUA

deceni, sa apara asemenea dezvaluiri? Daca am omite numele/prenumele, tara, puteam crede cu usurinta ca se refera la un politician ro. Real este ca daca numai o parte din aceste declarati sunt probate, soarta alegerilor din Germania din acest an, vor fi mai mult decat problematice ptr. alianta de partide conservatoare.

 
 

Buhuceanule portocaliu...

Iți priește buhuceala...se vede...păi,dacă n-ai altceva decat de buhucit? Ăh? Te simți bine cu buhucismu'? Bravo! Ia-l și pă Alifie...

In interesele cui sunt create aceste masinatii ?

poate ca este adevarat ce sustin cei doi jurnalisti dar imi pun intrebarea:
-Cum de pana acum alti jurnalisti nu au avut acces la asemenea informatii,cat timp ele sunt(zic ei) reale?Eu una nu am sa cred niciodata ca undeva intr-un birou au stat niste documente pe care nu le-a atins nimeni pana la ora actuala iar acum sau gasit doi jurnalisti cu ganduri bune sa ni le faca publice.Cred ca in cazul de fata naivii suntem noi cei care credem asa ceva dar si jurnalistii carora pentru o suma de bani li sa pus la dispozitie asemenea informatii.De regula,asemenea informatii apar cand sunt interese iar asta dovedeste ca ceva se va intampla curand , curand.

Foarte multă lume știe că...

...cance(la)rul Merchel a fost și este comunist și l-a susținut mult pe Erih Honicher așa cum l-a susținut și pe nomenclaturistul comunist și securist BăsFlot ot Anvers via Securitate...că comuniștii se ajută tare de tot intre ei...

 
 

NU stiam PRECIS ca a fost FU_Utecista Germana ...:))

de frunte ...

Si, DECI SI Co_Laboratoare STASI ...:))

Da' am scris ca este STASI_Merkel, fiind SIGUR de Intuitia MEA ...

Omuu' se cunoaste DUPA Apucaturi.

Gestapo, Ceka, OGPU, NKVD, MVD, KGB, SECU', etc.,

DAU o Amprenta In_Delebila ... :))

Intre Minte si Rautate, Rautatea este MEREU pe Primuu' Loc ...
MINTEA le serveste numai la Conceptualizarea Rautatii.

ASA si Merkel ASTA ...

NIMIC NU o impingea la Austeritatea ALTORA,

DEJA Furati IMPLICIT si SUBTIL, decat RAUTATEA ...
De AIA a si fost Im_PULL_sionata in SUS ...

la Fel ca SI Hitler ...

 

Merkel familly a trecut din VEST in EST

In timpul comunismului cine ar fi trecut cortina din vest in est ?

Germania a avut in ultimul timp cancelari care au o relatie cam dubioasa cu Rusia.

Germania a cochetat dintotdeauna cu Rusia in ...

...politica.

Sint mai mult parteneri, decit opozanti.
Asa sint de sute de ani si stiu sa isi faca interesele impreuna.

Actori vechi, roluri noi

Ar fi chiar pacat, cadre pregatite sa nu fie folosite in continuare "hai democratia!"
Reteta pare cunoscuta:
Iliescu, Roman, Ungureanu, Basescu, si dansii cu acelasi trecut securistic. acu' aflam si de Merkel. cati or mai fi...

 

Comunista sau nu, nu incape comparatie

Fata de insi precum Iliescu, Roman, Ungureanu, Basescu si ei produse ale sistemului comunist.
Din punct de vedere etica, moralitate, corectitudine, respect fata de proprii cetateni, responsabilitate, disciplina, cinste, etc,etc. Diferenta intre oameni si natiuni e data pana la urma e data de acesti parametri si nu de sistemul politic care a existat. Ca o concluzie chiar si STASI era mult peste Securitatea noastra din acest punct de vedere. Am citit un articol despre un raport STASI relativ la situatia din Romania anilor 88-89 si concluzia era : liderii romani sunt constituiti intr-un fel de dinastie, fara respect fata de cetateni, traiesc in conditii de lux in timp ce restul populatiei moare de foame,serviciile secrete nu protejeaza tara ci doar pe cei de sus, metodele lor de lucru sunt incompatibile cu filozofia germana. Nu recomandam implicarea si colaborarea cu ei.

 

nu e interesant cum de la Merkel

pana la Barosso toti au fost, sau poate mai is inca, niste comunisti reformatori infocati? Cum zicea un domn in 83, ca vestul a pierdut lupta cu URSS, vestul se transforma in urss fara ca masele sa constientizeze.

 

Nu stiu daca aceste povesti fabricate sunt secrete,in schimb pe un

Continuare
ngela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odată ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, de asemenea, poziția tatălui ei biologic - cancelar german.
Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact in ziua de naștere a de Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!!!).
Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării de origine a lui Charles Darwin a speciilor, o carte falsa pe care am demonstrat-o aici pe site.
Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele inseamnă un cioban, care locuiește intr-o colibă. Numele Adolf din Vechiul Inaltului germană inseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals. Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii, și din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel,si faptul că rasa de caine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze; sediul in Franța, a fost numit Wolfsschlucht, și sediul său din Ucraina, a fost numit varcolac. Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.
Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobișnuită cu lucrările oculte ale compozitor Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a făcut cunoscuta obsesia ei intr-un interviu in ziarul “Frankfurter Allgemeine Zeitung" in iulie 2005. Wagner a scris compoziția infama numita “Parsifal", care este pur ocultă și demonică. “Parsifal" a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui. Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.

 

Nu stiu daca aceste povesti fabricate sunt secrete,in schimb pe un

Continuare
Falsa identitate
Tema centrală a “acordului" de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională … dar ascensiunea ei la putere nu va veni pană cand “Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german “. In urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, in calitate de Vicar al Romei. Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler?
In 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu căsătoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a incheiat in divorț in 1982. Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?
De asemenea am demonstrat pe acest site ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe “aliatii" impotriva Nazismului, mai multe puteti citi aici
http://www.fara-secrete.ro/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild/
Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler a si alti doi fii care sint guvernatori in Statele Unite.
SURSE
1. http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html
2. http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor