Ziare.com

Angelina Jolie, premiata in Marea Britanie - Regina a vrut sa-i cunoasca toata familia (Foto)

de Anca Serghescu
Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 18:01

   

Angelina Jolie, premiata in Marea Britanie - Regina a vrut sa-i cunoasca toata familia (Foto)
Actrita Angelina Jolie a fost omagiata de insasi regina Elisabeta, la Palatul Buckingham, pentru campaniile impotriva violentei (mai ales de natura sexuala) in zonele de razboi.

Extrem de emotionata, Angelina Jolie, distinsa cu Oscar, a acceptat din mainile monarhului medalia, schimband cateva cuvinte cu regina, informeaza Daily Mail.

Jolie, in varsta de 39 de ani, si-a primit medalia in cadrul unei receptii, unde s-a prezentat imbracata clasic, fara ca vreun tatuaj sa fie la vedere.

Actrita din "Tomb Raider", cel mai bine platita de la Hollywood conform Forbes, a beneficiat de o audienta privata cu regina. Abia dupa aceea intreaga familie a actritei - Brad Pitt si cei sase copii - l-a cunoscut pe monarh. De la aceasta intrevedere nu au fost facute publice fotografii.Este extrem de neobisnuit ca un cetatea american sa primeasca o astfel de medalie din mainile reginei, noteaza publicatia. In plus, rareori se intampla ca o femeie atat de tanara sa primeasca o astfel de distinctie.Eforturile ei de a stopa violurile din zonele de razboi nu au putut fi insa trecute cu vederea. Angelina Jolie a detinut titlul de ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR) din 2001 pana in aprilie 2012). In aceasta perioada, a vizitat peste 40 de tabere de refugiati din lume.

Maltezii, suparati la culme pe Angelina Jolie si Brad Pitt

In plus, a donat in ultimii ani peste cinci milioane de dolari programelor initiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea intreaga.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2688 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor