Angelina Jolie vorbeste in premiera despre divort si haosul din casa

Luni, 20 Februarie 2017, ora 14:34
18931 citiri
Angelina Jolie vorbeste in premiera despre divort si haosul din casa
Foto: Arhiva Hepta.ro

Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre divortul de Brad Pitt, afirmand ca acesta a fost un moment dificil, dar si ca "suntem si vom ramane o familie"

"A fost o perioada foarte dificila", a spus Angelina Jolie, vizibil afectata, in cadrul unui interviu emotionant pentru BBC.

"Multi oameni ajung in aceasta situatie... Toata familia mea a trecut printr-o perioada dificila. Ma concentrez in primul rand asupra copiilor mei, copiilor nostri", a continuat actrita.

"Suntem si vom fi mereu o familie si asa reusesc sa fac fata acestui lucru. Fac fata incercand sa gasesc o cale prin care sa ma asigur ca acest lucru, cumva, ne face mai puternici si mai apropiati", a adaugat Angelina Jolie.

Intrebata despre viitorul familiei ei, ea a spus ca "in cinci ani mi-ar placea sa ma plimb prin lume si sa-mi vizitez copiii, sperand ca sunt foarte fericiti si ca fac lucruri cu adevarat interesante".

In acelasi timp, actrita a vorbit despre haosul de fiecare zi din casa din Malibu, California, unde locuieste impreuna cu copiii.

"Acum toata lumea este in camera mea - doi hamsteri, doi caini... Este minunat. De obicei, cand ma trezesc, incerc sa-mi dau seama cine va plimba cainele, cine va face clatitele si daca s-a spalat toata lumea pe dinti", a povestit actrita.

Angelina Jolie si Brad Pitt au format un cuplu in 2004 si s-au casatorit in august 2014. Actrita a primit custodia unica asupra celor sase copii ai cuplului dupa ce a inaintat divortul la finalul anului trecut, invocand divergente ireconciliabile.

Actrita a acordat un interviu pentru BBC in Cambodgia, inainte de prezentarea filmului "First They Killed My Father" - povestea reala a genocidului khmerilor rosii vazut prin ochii unui copil - pe care l-a regizat.

Actrita si cei sase copii ai sai au asistat la premiera mondiala a filmului produs de Netflix, sambata, in complexul de temple Angkor Wat din apropiere de Siem Reap.

Filmul este bazat pe cartea cu acelasi nume a lui Loung Ung, care a fost fortata sa-si paraseasca casa la varsta de 5 ani de catre khmerii rosii, regimul comunist al lui Pol Pot care a condus tara timp de patru ani in ultima parte a anilor '70.

Angelina Jolie a spus ca spera ca filmul sa-i ajute pe cambodgieni sa vorbeasca mai mult despre genocid, in care au murit doua milioane de oameni, foarte multi de foame.

"Am simtit ca acest razboi care a avut loc in urma cu 40 de ani si ceea ce s-a intamplat cu acesti oameni nu a fost inteles corespunzator. Nu numai de catre lume, ci si de oamenii din Cambodgia", a spus Angelina Jolie.

Regele Cambodgiei Norodom Sihamoni a fost si el prezent la premiera. El i-a acordat actritei cetatenia cambodgiana pentru activitatea sa de protectie a mediului in aceasta tara.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Angelina Jolie divort Brad Pitt , #Brad Pitt