Ce spune limbajul corpului despre cuplurile celebre (Galerie foto)

Vineri, 04 Mai 2012, ora 19:15
6888 citiri
Ce spune limbajul corpului despre cuplurile celebre (Galerie foto)

Vedetele pasesc pe covorul rosu parca mai indragostite ca oricand, tinandu-se de brat ca si cand relatia lor ar fi indestructibila. La o prima vedere, toate par extrem de indragostite.

Expertul in limbajul corpului Lilian Glass spune, insa, ca fiecare miscare spune cate ceva diferit despre ceea ce este in mintea si inima acestor vedete, potrivit Glo.msn.

Piciorul lui Gavin Rossdale este clar indreptat spre Gwen, ceea ce inseamna in mod evident ca o iubeste si ca o sustine, cei doi fiind un cuplu cat se poate de unit.

Aceasta poza este mai mult decat sugestiva, caci picioarele lui David nu doar ca sunt indreptate catre sotia lui, ci corpul sau o invaluie cu totul, fapt ce denota multa armonie si intelegere intre cei doi.

O mana petrecuta dupa talia iubitei poate sa para un gest romantic, insa lucrurile trebuie privite cu mai multa atentie. Daca degetele sale sunt incordate si o tin strans, s-ar putea sa existe ceva tensiuni in relatie.

Multe cupluri de la Hollywood sunt formate, in mod evident, din actori, dar nimeni nu poate simula o asemenea privire plina de iubire ca a lui Brad si cea a Angelinei. Pur si simplu se simte dragostea dintre cei doi.

Faptul ca Jessica Simpson il tine de brat pe Eric Johnson poate sa para dragut, dar se vede ca intre ei nu exista o conexiune prea buna, relatia este usor distanta si cel putin unul are ceva de ascuns. Totusi, cei doi au decis sa mearga impreuna mai departe, din moment ce Jessica tocmai a devenit mamica.

Colegii de pe platourile de filmare pot sa pozeze impreuna, dar atunci cand soldurile lor se ating este un semn clar ca exista multa chimie si sexualitate intre ei. Drept dovada sta faptul ca cei doi tineri actori au recunoscut pana la urma ca formeaza un cuplu.

Acest cuplu dinamic tinde sa aiba ambii parteneri privind in aceeasi directie de fiecare data cand sunt pozati, ceea ce inseamna o buna intelegere intre cei doi, teluri si dorinte comune. Expertul spune ca se vede clar cum Tom este inca foarte indragostit de Katie.

O conexiune intre corpuri nu trebuie sa fie neaparat sub talie pentru a indica intimitate, asa cum demonstreaza Ellen si Portia DeGeneres. Tamplele si obrajii lor se ating, ilustrand modul lor similar de a gandi si afectiunea dintre ele doua.

Umerii lasati sau incordati denota nesiguranta si probleme, pe cand cei relaxati si care se ating arata ca un cuplu face front comun in fata problemelor, asa cum este cazul Jessicai Biel si al lui Justin Tmberlake.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete limbaj corp, #relatii vedete limbaj corp, #vedete straine cupluri, #vedete cupluri relatie, #celebritati relatii, #limbajul corpului celebritati , #Brad Pitt