Ziare.com

Cuibusorul de nebunii al cuplului Jolie-Pitt: Ce primesti de 60 de milioane de dolari (Video)

de Anca Serghescu
Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 20:35

   

Cuibusorul de nebunii al cuplului Jolie-Pitt: Ce primesti de 60 de milioane de dolari (Video)
Ai crede ca daca Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit, interesul tabloidelor pentru ei s-a redus. Nimic mai neadevarat. Nunta nu a facut decat sa aduca in prim plan locul in care s-a desfasurat ceremonia, castelul Miraval din Franta, unde cuplul locuieste din 2008.

Primele poze de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

Iar acesta este un adevarat cuibusor de nebunii, conform People, care mentioneaza ca are nu mai putin de 35 de camere. Mai mult, este inconjurat de santuri de aparare, asa ca intimitatea cuplului este strasnic pazita.

Pe proprietatea de 1.200 de acri din Correns se afla si o capela veche, dar si podgorii premiate. Majoritatea structurilor de pe proprietate sunt din secolul XVII, iar castelul este langa un drum roman, candva o importanta ruta de acces in Provence.

Pe domeniul celebrului cuplu se afla paduri de pin, plantatii de maslini, ba chiar si un lac privat.

Proprietatea a devenit a cuplului Jolie - Pitt, cu acte, in 2012, dupa ce s-a platit suma de 60 de milioane de dolari. Se crede ca, in 1252, filosoful Thomas Aquinas a petrecut aici cateva zile.

Locul in care s-a inregistrat "The Wall", de la Pink Floyd

In 1970, castelul a devenit proprietatea jazzistului si pianistului francez Jacques Loussier, care a creat aici si un studio de intregistrari. Tot aici a inregistrat si Pink Floyd albumul "The Wall", in 1979. De-a lungul timpului, si AC/DC, Sting sau Muse au inregistrat aici.

In 1992, Miraval a devenit proprietatea unui renumit producator de vin, Tom Bove. Jolie si Pitt continua aceasta traditie, lansand vinurile Miraval in 2013, in colaborare cu renumita familie franceza Perrin. In martie 2013, primele 6.000 de sticle de vin obtinute de pe podgoriile proprietatii au fost vandute in numai 5 ore.

De cand s-a mutat aici, in 2008, Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, da curs inclinatiei sale catre arhitectura, construind pentru copiii sai un loc de joaca original.

In prezent, pe proprietate se afla si un spa, sala de gimnastica, piscine, atat interioare, cat si exterioare, sala pentru vizionarea filmelor, sala de jocuri, pista pentru biciclete si chiar doua locuri de aterizare pentru elicoptere.

Si Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, si-a impus gusturile asupra proprietatii, aceasta aducand un maslin de 200 de ani pe care l-a plantat in gradina in 2010.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3526 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor