Cum se inrudesc vedetele: nasi si fini celebri (Galerie foto)

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 08:29
6357 citiri
Cum se inrudesc vedetele: nasi si fini celebri (Galerie foto)
Foto: spielbergfanclub.com

Oamenii celebri si bogati tind sa stea impreuna cu cei de acelasi fel si nu poti sa-i condamni. Iar sa fii inrudit cu Bono, Angelina Jolie sau Steven Spielberg nu poate fi un neajuns pentru nimeni.

Prin urmare, multe vedete isi transforma amicitia sau prietenia in relatie de familie. In timp ce unii nasi si finii lor sunt cunoscuti, cum e cazul lui Steven Spielberg si Drew Barrymoore, alte astfel de cazuri n-au sarit peste granitele Hollywood-ului, informeaza ContactMusic.

Steven Spielberg si Drew Barrymore

Steven Spielberg a fost cel care a avut incredere in Drew Barrymore, pe atunci in varsta de numai sapte ani, si a distribuit-o in E.T. Insa Drew nu era o copila oarecare, ci fetita botezata de el.

Ulterior, actrita i-a dat multe batai de cap nasului sau, trecand printr-o faza de rebeliune care a tinut destul de mult si a curpins droguri, alcool, dese internari la dezintoxicare si un pictorial in Playboy.

La un moment dat, Spielberg chiar i-a trimis cadou o patura, impreuna cu mesajul "acopera-te!". A pus in cadou si o editie Playboy modificata, astfel incat tanara aparea in pictorialul cu pricina imbracata.

Johnny Depp si Billy Ray Burton

Johnny Depp are nu doar relatii profesionale cu regizorul, cantaretul si poetul Tim Burton. Cei doi sunt atat de apropiati - inca de la primul film pentru care au colaborat - incat Burton l-a rugat sa ii boteze un copil, pe Billy Ray Burton, nascut de partenera sa, actrita britanica Helena Bonham Carter.

Se intampla in timpul filmarilor la "Charlie si Fabrica de ciocolata", iar Depp a spus imediat "Da".

Dolly Parton si Miley Cyrus

Nu multa lume stie ca Miley Cyrus, fiica unui cantaret de muzica de country (Billy Ray Cyrus), a fost botezata de actrita si cantareata Dolly Parton, supranumita si "regina muzicii country". Miley nu o data a spus ca Dolly Parton este modelul ei in cariera.

Cat despre "regina muzicii country", aceasta i-a sarit in aparare nu in putine randuri, mai ales in ultima vreme, punand excentricitatile lui Miley pe seama faptului ca fosta Hannah Montana "doar incearca sa-si gaseasca locul sau si aripile, pentru a invata sa zboare".

Joan Collins si Cara Delevingne

Intre modelul Cara Delevingne, care se iubeste cu o femeie, actrita Michelle Rodriguez, si Joan Collins, celebra pentru rolul Alexis Carrington din serialul "Dinastia", pare sa nu fie vreo legatura. Insa Joan e cea care a botezat-o pe Cara.

Nou cuplu in showbizul mondial - e format din femei

Vorbind despre Cara, nasa ei, extrem de mandra, a declarat recent ca "e cea mai naturala si mai cu picioarele pe pamant fata pe care ai putea sa o intalnesti. Nici nu ai crede ca este un model de top".

Bono, Knox si Vivienne Jolie-Pitt

Era firesc ca Angelina Jolie si Brad Pitt sa caute un "super-nas" pentru copiii lor, un superstar filantrop, un om cu toate calitatile. Iar Bono, solistul trupei U2, a parut alegerea perfecta, mai ales ca cei trei s-au cunoscut si au devenit in scurt timp prieteni, petrecandu-si serile purtand lungi discutii in sudul Frantei.

Bono a nasit doi dintre copiii cuplului Brangelina, pe gemenii Knox si Vivienne.

Sting si Rocco Ritchie

Rocco Ritchie este fiul Madonnei, asa ca era firesc sa aiba un nas macar la fel de celebru. A fost ales Sting. Cantaretul si sotia acestuia, Trudie Styler, sunt vechi prieteni ai fostului cuplu Madonna - Guy Ritchie.

Elizabeth Hurley, Elton John si Romeo, Brooklyn Beckham

Actrita Elizabeth Hurley este nasa a doi dintre copiii cuplului Victoria - David Beckham: Brooklyn, nascut in 1999, si Romeo, venit pe lume trei ani mai tarziu.

Odraslele fotbalistului se mandresc si cu nasi celebri, fiind vorba despre Elton John si partenerul sau, David Furnish.

Michael Jackson si Nicole Richie

Nicole Ritchie, fiica artistului Lionel Richie, a fost botezata de Michael Jackson. "Regele popului" era un bun prieten al cantaretului Lionel Richie, tata adoptiv al lui Nicole. Cei doi au colaborat pe plan artistic in anii '80, piesa "We are the world" fiind unul dintre rezultate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vedete Hollywood inrudite, #vedete rude Hollywood, #nasi celebri Hollywood, #celebritati legaturi rudenie, #celebritati fini nasi, #fini nasi Hollywood , #Brad Pitt