Dieta Angelinei Jolie

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 09:02
6478 citiri
Dieta Angelinei Jolie

Chiar si dupa doua sarcini (sau mai ales dupa), Angelina Jolie, mama a sase copii, dintre care trei biologici, care nu si-a neglijat nicio clipa partenerul sau viata profesionala, se afla inca pe prima pagina a tuturor gazetelor, intr-o forma de invidiat.

Care este secretul ei? Dieta organica, dupa cum relateaza Ecorazzi.

In ce consta aceasta? Raspuns: alimentatie bogata in legume proaspete si omega 3.

Angelina are in meniul zilnic: somon organic cu garnitura de rosii, paine negra si tot felul de plante la micul dejun. La gustari se rasfata cu migdale, alune de padure, mere si miere.La cina serveste ton la gratar cu garnitura de spanac si rosii ori scrumbie.

Actrita, ai carei gemeni, Knox Leon si Vivienne Marcheline, au intrat intr-un top al celor mai nefericite alegeri de nume, si-a inceput dieta imediat ce bebelusii au venit pe lume.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere este lipsita de riscuri și chiar indicată pentru sănătate! Dieta cu drojdie funcționează pe același principiu când o folosești pentru aluaturi: își mărește...
#angelina jolie, #gemeni, #alimentatie, #dieta, #Brad Pitt , #Brad Pitt