Angelina Jolie, in rolul mamei ei

Marti, 21 Mai 2013, ora 13:56
4973 citiri
Angelina Jolie, in rolul mamei ei

De la "Lara Croft" la "Salt", apoi la "Mr. and Mrs. Smith", Angelina Jolie a interpretat in mod periodic roluri de femei puternice si curajoase. Pastrand regula, actrita este hotarata ca in curand sa o intruchipeze chiar pe mama sa, Marcheline Bertrand, ca un omagiu adus celei ce reprezinta pentru actrita un model de daruire.

Filmul va fi produs in 2014 chiar de catre compania detinuta de Brad Pitt, potrivit Grazia.fr.

Angelina Jolie e, fara indoiala, potrivita pentru acest rol de suflet: in afara asemanarii fizice evidente cu mama sa, cele doua femei au impartasit aceasi profesie, precum si angajarea in cauze umanitare. Marcheline Bertrand s-a implicat in sprijinirea refugiatilor afgani si a creat organizatia "Give Love Give Life", pentru a sustine femeile in lupta cu cancerul.

Angelina Jolie i-a calcat pe urme, devenind ambasadoare a ONU pentru Refugiati si sprijinind numeroase cauze umanitare. Astazi, prin interpretarea rolului mamei sale, Angelina Jolie doreste sa aduca un omagiu celei care i-a servit ca model si pe care o descrie ca fiind "bunavointa intruchipata".

Marcheline Bertrand a renuntat la cariera pentru a se dedica copiilor

Actrita de origine canadiano-franceza, Marcheline Bertrand s-a facut cunoscuta prin rolul interpretat in ecranizarea americana a filmului de succes al lui Francois Truffaut, "L'homme qui aimait les femmes".

S-a casatorit in 1971 cu actorul Jon Voight, de care s-a separat insa doar cinci ani mai tarziu. Din mariaj au rezultat doi copii, Angelina si fratele sau, James Haven. Marcheline Bertrand a pus capat carierei sale de actrita pentru a se dedica educatiei copiilor sai. Suferind de cancer ovarian, aceasta a murit in 2007.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Angelina Jolie film mama sa, #Angelina Jolie rol Marcheline Bertrand, #Angelina Jolie film produs Brad Pitt , #filme