Angelina Jolie, o noua decizie socanta: Si-a extirpat ovarele

Marti, 24 Martie 2015, ora 10:44
6364 citiri
Angelina Jolie, o noua decizie socanta: Si-a extirpat ovarele
Foto: Hepta.ro

Angelina Jolie este din ce in ce mai speriata de gandul ca ar putea face cancer si s-a supus unei noi interventii chirurgicale. Astfel, actrita si-a extirpat ovarele si trompele uterine.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de Angelina Jolie intr-un articol publicat pe site-ul The New York Times.

"Saptamana trecuta am facut procedura: salpingo-ovarectomie laparoscopica. A existat o mica tumora benigna pe un ovar, dar niciun semn de cancer in tesut", a dezvaluit actrita, precizand ca a ales sa pastreze uterul, pentru ca in familia sa nu exista un istoric legat de cancerul in aceasta zona a organismul.

Totusi, ea a adaugat ca nu exista o posibilitate prin care sa elimine orice risc, dar ca va cauta metode naturale prin care sa isi intareasca sistemul imunitar.

"Ma simt feminina si multumita de alegerile pe care le fac pentru mine si familia mea. Copiii mei nu vor spune: 'Mama a murit de cancer ovarian'", a mai scris Angelina Jolie, precizand ca acum este la menopauza si ca se asteapta la cateva modificari fizice.

Angelina Jolie socheaza: Si-a extirpat ambii sani

Actrita a povestit in articolul respectiv ca decizia a fost luata in ultimele saptamani si dupa mai multe analize ale caror rezultate nu au fost satisfacatoare. In plus, vedeta spune ca temerile ei au fost legate si de faptul ca trei femei din familia sa au murit de cancer.

"Mi-am pierdut mama, bunica si mama din cauza cancerului", a spus ea.

Acum doi ani de zile, Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a suferit o dubla mastectomie, dupa ce doctorii au anuntat-o ca are sanse de 87% de a dezvolta cancer la san. Tot atunci, medicii i-au transmis ca exista 50% sansa sa faca cancer ovarian, boala cu care mama sa a fost diagnosticata la 49 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Angelina Jolie extirpat ovare, #Angelina Jolie scos ovare, #Angelina Jolie ovare trompe , #stiri Angelina Jolie