Cele mai bine si prost imbracate vedete in 2008

Luni, 22 Decembrie 2008, ora 08:46
3628 citiri
Cele mai bine si prost imbracate vedete in 2008
Foto: Dailymail.co.uk

Carla Bruni-Sarkozy, Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow se afla in topul celor mai bine imbracate vedete internationale din anul 2008. La extrema cealalta se afla Madonna, Heather Mills sau Victoria Beckham.

Covorul rosu a fost locul in care vedetele internationale si-au etalat cele mai bune costumatii si, nu de multe ori, alegerile lor s-au dovedit a fi neinspirate, anunta Dailymail.co.uk.

Prima doamna a Frantei conduce topul celor mai elegante aparitii ale anului 2008. Jurnalistii i-au acordat premiul "Lady award" pentru alegerile vestimentare inspirate, cu mult gust si clasa.

Angelina Jolie se afla si ea pe o pozitie fruntasa in topul celor mai bine imbracate vedete, cu celebra deja rochie verde, simpla, care ii dezvaluia sarcina/. Jolie este una din preferatele jurnalistilor pentru simplitatea, frumusetea si eleganta maternitatii.

Gwyneth Paltrow a uimit prin aparitiile surprinzatoare, iar jurnalistii cred ca, noul stil al vedetei o reinventeaza mai sexy si mai atractiva ca niciodata. Rochiile scurte, tocurile inalte si atitudinea potrivita au clasat-o pe Gwyneth in topul celor mai bine imbracate vedete.

La capitolul conservatorism, jurnalistii au apreciat imaginea Reginei Marii Britanii, pentru binecunoscutele tinute elegante, cu linii largi, dar fine si devotamentul pentru un singur stil.

La capitolul cele mai prost imbracate vedete, Madonna este fruntasa. Costumatiile alese de vedeta in repetate randuri i-a determinat pe creatorii de moda sa ii recomande multiple "terapii de stil".

Heather Mills si-a uimit si ea fanii prin aparitii cel putin neinspirate, purtand creatii proprii care au dezavantajat-o. Culorile alese, linia vestimentatiei precum si lipsa decoltului sunt doar cateva din argumentele care au propulsat-o in topul celor mai prost imbracate vedete.

Victoria Beckham este cunoscuta pentru aparitiile sale surpinzatoare. Multiplele costumatii, schimbate de-a lungul unei zile, tocurile foarte inalte si silueta ei foarte slaba nu au fost suficient de inspirate de-a lungul anului.

Comentatorii i-au reprosat excesele in materie de vestimentatie si tendinta sa de a soca, fara a avea gust si discernamant chiar uneori.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Madonna, #angelina jolie, #Gwyneth Paltrow, #bine imbracate, #vedete , #stiri Angelina Jolie