Cele mai sexy femei ale tuturor timpurilor (Galerie foto)

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 18:22
23946 citiri
Cele mai sexy femei ale tuturor timpurilor (Galerie foto)

Frumusetea fascineaza, indiferent daca este insotita sau nu de talent. Multe femei frumoase, unele si talentate, au ramas in istorie sau se afla pe prima pagina a revistelor datorita farmecului lor.

Poate ca unele dintre ele nu au o frumusete clasica, ci pur si simplu sunt posesoarele unui farmec aparte, care uimeste barbatii de pretutindeni si fascineaza in egala masura. Iata care sunt cateva dintre cele mai sexy femei ale tuturor timpurilor, potrivit Men's Health:

Jennifer Aniston

Amuzanta si sexy, Jennifer Aniston, declarata recent cea mai sexy femeie din lume, a fost invitata sa se alature echipei de la Saturday Night Live chiar inainte de a da lovitura cu Friends. Personalitatea ei este una extrem de prietenoasa, este amuzanta, cu simtul umorului si foarte sociabila cu toata lumea.

Inspira simpatie tuturor celor cu care intra in contact, iar barbatilor chiar ceva mai mult. Deloc intamplator vedeta a fost situata pe primul loc al clasamentului de revista pentru barbati.

Raquel Welch

Aceasta fotografie este una dintre cele mai memorabile aparitii ale frumoasei Raquel, actrita castigand un Glob de Aur pentru rolul sau din Cei 3 Muschetari, dar fiind si desemnata de Playboy cea mai dorita femeie a anilor '70.

Marilyn Monroe

In afara faptului ca a pus pe jar un presedinte, a fost idolul unei intregi generatii de femei. Pe numele ei adevarat Norma Jeane Mortenson, nu a avut niciodata probleme in ceea ce priveste sexualitatea ei.

A pozat nud intr-un calendar, dupa afirmatiile sale pentru a-si plati chiria, si a ajutat la inaugurarea revistei Playboy. Nenumarate actrite au recunoscut ca pentru ele Monroe este sursa de inspiratie, asa cum e cazul lui Lindsay Lohan sau Annei Nicole Smith.

Totusi, Marilyn reuseste sa ramana una dintre cele mai admirate figuri, desi au trecut multi ani de cand nu mai este printre noi.

Britney Spears

De pe vremea in care poza in scolarita, cu ciorapi lungi, peste genunchi, si fusta plisata, si pana in prezent, Britney Spears a trecut prin multe schimbari. Mama a doi copii, Britney este acum o femeie in toata firea. Niciun moment insa nu a pierdut din sex-appeal, fiind considerata una dintre cele mai sexy femei din America.

Desi viata ei poate constitui subiect de film, Britney a reusit intotdeauna sa-si revina, din punct de vedere al imaginii, astfel ca vedeta incheie un an spectaculos.

Madonna

A trecut ceva timp de cand Material Girl a debutat, in jur de 30 de ani, personalitatea ei schimbandu-se radical din acea vreme. Este imposibil sa-ti imaginezi scena muzicii pop fara Madonna, datorita albumelor ei vandute in numar de 300 de milioane in toata lumea.

In plus, aparitiile ei pe scena sunt intotdeauna incendiare, iar timpul pare ca sta pe loc in ceea ce priveste corpul vedetei.

Jane Fonda

Jane Fonda a stat intotdeauna la granita dintre frumusete si exagerare a sexualitatii. In 1968, in filmul science-fiction Barbarella, scenele de sex au incendiat mintea a milioane de barbati. Cativa ani mai tarziu, ea a starnit o alta controversa, protestand fata de razboiul din Vietnam.

In anii '80, Jane si-a pus din nou in valoare corpul, intr-o serie de filmulete menite sa popularizeze aerobicul. Nici in prezent vedeta nu-si arata varsta, neferindu-se sa faca declaratii cu tenta sexuala.

Angelina Jolie

Nu se stie de ce barbatii sunt atat de fascinati de o femeie care a jucat in special roluri in care este o mare "batausa", dar un lucru este clar: Angelina uimeste pe toata lumea cu frumusetea sa, tatuajele ei indelung discutate si comportamentul sau atat de schimbator, diferit in functie de fiecare etapa a vietii sale.

Inca reuseste sa fie extrem de sexy, desi in ultima perioada se concentreaza asupra vietii de familie, aparand mereu alaturi de partenerul sau si de cei 6 copii, din care trei naturali.

Sharon Stone

Cu un uimitor gest, in filmul Basic Instinct, unde a jucat alaturi de Michael Douglas, Sharon a reusit sa innebuneasca barbatii din intreaga lume.

Totul a inceput la un concurs de frumusete in Pennsylvania, mai tarziu Sharon semnand un contract pentru agentia de modele Ford Modeling. I-a luat ceva ani pana sa se remarce, in 1990, in filmul Total Recall, dar apoi cariera ei a explodat.

Megan Fox

Toti cei care o admira trebuie sa ii multumeasca lui Michael Bay, el fiind cel care a descoperit-o si pus-o in valoare pe Megan Fox, frumoasa care a jucat, in 2007, in Transformers, dar si in filme clasice, unde si-a putut etala din plin farmecul.

Shakira

Shakira este un fel de Britney Spears a Spaniei si Americii Latine, desi in ultima perioada pare sa fi depasit aceasta granita. Primul ei single, Whenever, Wherever, a dominat topurile radiourilor multa vreme, iar soldurile ei, care se misca mai bine decat ale oricarei alte femei, fac sa ofteze multi barbati.

Waka Waka a fost imnul oficial al Cupei Mondiale din 2010 si a atins pe YouTube 1 miliard de accesari.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#cele mai frumoase femei, #femei sexy top, #Vedete sexy, #femei frumoase poze, #Cele mai sexy actrite , #stiri Angelina Jolie