Cum a reusit Angelina Jolie sa ascunda drama prin care trecea? (Galerie foto)

Sambata, 18 Mai 2013, ora 11:52
4827 citiri
Cum a reusit Angelina Jolie sa ascunda drama prin care trecea? (Galerie foto)

Anuntand ca a apelat la o metoda perceputa ca fiind extrema, pentru a preveni aparitia cancerului la san, Angelina Jolie a intrat din plin in atentia mass-mediei. Aparitiile sale publice din ultima vreme au fost reanalizate. Concluzia? Desi marcata, actrita ofera un exemplu de curaj.

Chiar daca ziaristii nu au slabit-o deloc (in special pentru a afla data mult asteptatei nunti cu Brad Pitt), iata ca Angelina Jolie a reusit sa tina secret tratamentul dur la care s-a supus in ultimele trei luni, faptul ca a suferit o dubla mastectomie fiind dezvaluit chiar de actrita, recent, intr-un editorial pentru New York Times, potrivit Daily Mail.

Cum a inceput totul? Cu anuntul ca doreste sa ia o pauza. La sfarsitul anului 2012, intr-un interviu pentru Chanel 4 News, preluat de Daily Mail, Angelina Jolie a anuntat ca intentioneaza sa renunte la cariera de actrita, pentru a se putea dedica mai mult familiei.

Actrita a precizat ca retragerea va fi treptata, pentru inceput dorind sa ia o pauza de un an. Planificand o astfel de interventie medicala dificila, nu se putea implica in proiecte care sa necesite prezenta zilnica pe platourile de filmare.

Inceputul tratamentului - Pe 10 februarie 2013, actrita a aparut la un eveniment organizat de Societatea Americana a Cineastilor. Deja incepuse tratamentul, iar pe 16 februarie urma sa se supuna operatiei de dubla mastectomie. Eleganta si zambitoare, Angelina Jolie nu a putut ascunde faptul ca era foarte slaba.

Actiuni umanitare onorate - In ciuda perioadei dificile prin care trecea, Angelina Jolie nu a renuntat la actiunile umanitare. In martie, a calatorit alaturi de politicianul britanic William Hague in Republica Congo, in cadrul unor actiuni legate de combaterea agresiunilor sexuale in zonele de razboi.

Increzatoare - Pe 4 aprilie, Angelina Jolie a aparut, intr-o forma excelenta, la un eveniment al organizatiei "Women in The World".

Viata de familie normala - Pe 5 aprilie, Angelina Jolie a fost surprinsa la cumparaturi cu doi dintre copiii sai.

Implicare in politica - Pe 11 aprilie Angelina Jolie a participat la Summitul G8 de la Londra, in cadrul caruia a tinut un discurs.

Finalizarea tratamentului - Pe 20 aprilie, Angelina Jolie este surprinsa in Beverly Hills, cu o saptamana inainte de finalizarea procedurilor medicale. Starea sa evidenta de slabiciune a creat suspiciuni in presa, fiind vehiculate diferite motive, printre care si anorexia.

Anuntul interventiei pe care a suportat-o - Angelina Jolie a dezvaluit, pe 14 mai, intr-un editorial pentru publicatia New York Times, ca a suportat o dubla mastectomie, fiind depistata ca purtatoare a unei gene ce creste foarte mult riscul de cancer la san.

Anuntul sau a surprins, creand controverse. Pentru unii a fost socant sa afle ca o femeie senzuala ca Angelina Jolie a renuntat la sanii sai, fara a fi bolnava, insa pentru altii a fost o decizie salutara. Medici si femei aflate in situatii similare au considerat ca a facut cea mai buna alegere.

Cert este ca Angelinei Jolie nu ii plac jumatatile de masura: actrita a marturisit ca decizia a fost una dificila, insa a facut tot ce ii sta in putinta pentru "a fi cat mai mult timp aproape de copiii sai".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Angelina Jolie mastectomie, #Angelina Jolie tratament preventiv cancer san, #Angelina Jolie aparitii publice 2013 , #stiri Angelina Jolie