Cupluri celebre ale anilor '90 - Mai tii minte cine cu cine se iubea? (Galerie foto)

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 18:22
6906 citiri
Cupluri celebre ale anilor '90 - Mai tii minte cine cu cine se iubea? (Galerie foto)
Foto: Wonderwall MSN

Cuplurile de vedete au atras intotdeauna atentia presei si a publicului. De-a lungul timpului, celebritatile au surprins si au incantat fanii prin alegerile pe care le-au facut in dragoste.

Cele mai multe cupluri, insa, s-au destramat, uitarea asezandu-se peste unele dintre cele mai reusite perechi.

Wonderwall MSN vine sa ne reaminteasca unele dintre cele mai frumoase cupluri ale anilor '90.

Matthew McConaughey si Sandra Bullock

Dupa ce au fost parteneri in filmul "A Time to Kill", din 1996, Matthew McConaughey si Sandra Bullock au format un cuplu, insa au fost foarte discreti cu privire la povestea lor de dragoste.

Un timp, Sandra a sustinut sus si tare ca sunt doar prieteni, dar apoi fost nevoita sa recunoasca idila.

Halle Berry si Danny Wood

In anii '90, Halle Berry nu se bucura de succesul rasunator de astazi, in vreme ce Danny Wood facea parte dintr-o trupa de baieti celebra la acea vreme, New Kids on the Block.

Dupa ce s-au intalnit un timp, fiecare a luat-o pe drumul sau, pe Danny publicul uitandu-l, incet-incet, in timp ce Sandra a inceput sa urce panta succesului.

Matt Damon si Winona Ryder

In 1997, la petrecerea de Revelion, Matt Damon a dat cartile pe fata si a aparut alaturi de iubita sa de atunci, la fel de celebra Winona Ryder. La petrecere a participat si prietenul lui Damon, Ben Aflleck, alaturi de prietena sa de atunci, Gwyneth Paltrow.

Desi cuplul Damon-Ryder a fost unul rasunator la Hollywood, cei doi au decis sa se desparta in anul 2000.

Matthew Perry si Julia Roberts

Julia Roberts a avut in 1996 un rol episodic in serialul "Friends", ceea ce i-a facilitat intalnirea cu Matthew Perry. Cei doi s-au indragostit, s-au iubit, dupa care s-au despartit.

Trecerea nu a fost foarte lina, am putea spune, daca ne gandim ca apoi Perry a avut probleme cu drogurile, iar Julia Roberts s-a simtit vinovata pentru asta.

Angelina Jolie si Johnny Lee Miller

Dupa casatoria Angelinei Jolie cu Billy Bob Thornton si declaratiile socante pe care le faceau acestia, lumea a uitat ca frumoasa actrita a mai fost casatorita, in 1996, si cu actorul Johnny Lee Miller.

Cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare al productiei "Hackers", insa mariajul lor a tinut doar 18 luni.

Ted Danson si Whoopi Goldberg

Ted Danson era un barbat insurat cand s-a indragostit de colega sa de platou, Whoopi Goldberg, in timpul filmarilor din 1993 la "Made in America".

Povestea lor interzisa a tinut primele pagini ale ziarelor, insa pana la sfarsitul anului cei doi s-au despartit.

Mariah Carey si Derek Jeter

In anii '90, Mariah Carey se intalnea cu Derek Jeter, un jucator american de baseball. Se pare, insa, ca toata atentia media indreptata asupra lor a afectat negativ relatia, cei doi despartindu-se in anul 1998.

Michael Jackson si Lisa Marie Presley

Cand zvonurile s-au confirmat, fanii din lumea intreaga au fost extrem de fericiti pentru casatoria unui cuplu memorabil, Michael Jackson si Lisa Marie Presley. Aceasta nu a durat decat 18 luni, incheindu-se in 1996.

Dupa ani buni, Lisa Marie a socat opinia publica atunci cand a declarat, in cadrul unui show televizat, ca niciodata nu a inteles prea bine relatia pe care a avut-o cu starul pop.

Nicholas Cage si Patricia Arquette

Nicholas Cage si Patricia Arquette s-au intalnit si placut in 1987, Nicholas Cage fiind cel indragostit pana peste cap. Cei doi s-au casatorit in 1995, insa s-au despartit dupa 4 ani.

Cand au depus actele pentru divort, actorii au sustinut ca nu mai formau un cuplu de mult timp, traind separat la doar 9 luni de la casatorie.

Drew Barrymore si Ed Norton

In 1996, Drew Barrymore a aparut alaturi de Ed Norton in "Everyone Says I Love You". Pe langa rolurile de succes, cei doi au format si un cuplu, pe care putini si-l mai amintesc.

Madonna si Vanilla Ice

Cum Madonna se reinventeaza la fiecare cativa ani, in 1990 ea a decis sa se implice intr-o relatie cu rapperul Vanilla Ice. Cuplul nu a rezistat prea mult timp, cel mai probabil din cauza geloziei rapperului, scrie presa.

Cameron Diaz si Matt Dilon

Cameron Diaz si Matt Dilon au fost impreuna timp de 3 ani, intre 1995 si 1998. Relatia lor s-a incheiat chiar dupa terminarea filmarilor productiei in care au aparut impreuna, "There's Something About Mary".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cupluri celebre anii 90, #cupluri vedete trecut, #celebritati cupluri Hollywood, #vedete cupluri ani 90 poze , #stiri Angelina Jolie