Topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 13:24
2654 citiri
Topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood
Foto: ibtimes

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood din 2011. Pe primul loc se afla Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, urmate de Jennifer Aniston si Reese Witherspoon.

In fruntea clasamentului pe 2011 se afla Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, cu un castig estimat de 30 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.

Angelina Jolie si-a facut un nume in cinematografia mondiala ca o actrita care interpreteaza cu usurinta roluri in filme de actiune, drama, dar care se descurca si in postura de regizor. Ea a scris scenariul si a fost regizor al filmului "In the Land of Blood and Honey", o poveste de dragoste petrecuta in timpul razboiului din Bosnia.

Datorita publicitatii facute filmului, acesta a ajuns sa aduca incasari de 280 de milioane de dolari.

Sarah Jessica Parker castiga cei mai multi bani din seria de filme "Sex and the City", dar obtine mari venituri si din show-uri TV, unde are un dublu rol, de vedeta, dar si de producator.

Desi nu a mai avut succesul urias al primului film, Sex and the City 2 a strans totusi o suma respectabila, 290 de milioane de dolari.

Parker isi rotunjeste veniturile din linia sa parfumuri, care i-au adus 18 milioane de dolari in 2010.

Pe locul 3 in top 10, dupa Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, se afla Jennifer Aniston si Reese Witherspoon, la egalitate, avand castiguri de 28 de milioane de dolari, fiecare.

Pe pozitia a 5-a se gaseste alt star de la Hollywood, Julia Roberts, cu 20 de milioane de dolari.

Top 10 - cele mai bine platite actrite de la Hollywood

1.Angelina Jolie - 30 de milioane de dolari

2.Sarah Jessica Parker - 30 de milioane de dolari

3.Jennifer Aniston - 28 de milioane de dolari

4.Reese Witherspoon - 28 de milioane de dolari

5.Julia Roberts - 20 de milioane de dolari

6.Kristen Stewart - 20 de milioane de dolari

7.Katherine Heigl - 19 milioane de dolari

8.Cameron Diaz - 18 milioane de dolari

9. Sandra Bullock - 15 milioane de dolari

10.Meryl Streep - 10 milioane de dolari

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cele mai bine platite actrite, #top 10 actrite hollywood, #angelina jolie venituri Forbes, #sarah parker castiguri, #jennifer aniston Forbes, #julia roberts bani , #stiri Angelina Jolie