Budescu, atac fara precedent la Iordanescu: Antrenamente, programe si sedinte din anii '90, tactica fricoasa

Joi, 12 Mai 2016, ora 16:27
7913 citiri
Budescu, atac fara precedent la Iordanescu: Antrenamente, programe si sedinte din anii '90, tactica fricoasa
Foto: FRF

Constantin Budescu a lansat un atac fara precedent la adresa selectionerului Anghel Iordanescu, dupa ce a aflat ca nu intra in planurile acestuia pentru Campionatul European din Franta.

Atacantul care evolueaza in prezent in liga a doua chineza sustine ca ar fi meritat sa fie convocat macar pentru cantonamentul din Italia, pentru ca selectionerul sa vada daca este sau nu pregatit.

"Sunt dezamagit ca nu sunt convocat la echipa nationala, meritam sa fiu macar in cantonamentul din Italia si acolo selectionerul putea constata daca sunt sau nu in forma pentru Euro.

Iordanescu ar trebui sa va spuna cum ma implora sa joc pentru dansul in Feroe. Imi spunea ca are mare nevoie de mine, chiar in ziua partidei din preliminarii. Era galben la fata de emotii si inca avea o presiune fantastica pe umerii lui. Ma bucur ca l-am ajutat si i-am risipit emotiile chiar daca acum m-a uitat", a spus Budescu in Gazeta Sporturilor.

In continuare, acesta nu l-a menajat pe selectioner, criticandu-i aspru metodele de pregatire.

"Sincer, eu am crezut ca e o gluma cand l-au pus din nou antrenor la echipa nationala. Nu prea e ok sa vii si sa faci antrenamente, programe si sedinte ca in anii '90. Nu am nimic personal cu dansul, are o varsta, trebuie sa-l respectam, dar asta e parerea mea.

Iordanescu a anuntat lotul largit pentru EURO 2016 - ce nume cunoscute lipsesc

Nu stiu ce i-a picat acum si pe staff-ul medical. Erau niste oameni deosebiti. Iordanescu il tot ameninta pe domnul doctor ca il da afara si uite ca s-a tinut de cuvant. Am asistat personal la un episod in care erau la masa, il certa si spunea ca o sa-l puna pe liber. Nu e normal ca un selectioner sa procedeze asa. Plus ca Pompiliu Popescu este unul dintre cei mai buni doctori sportivi din tara. Imi pare rau sincer pentru tot staff-ul medical, nu meritau un asemenea comportament, dupa contributia avuta la calificare", a mai declarat Budescu.

Atacantul roman nu a uitat nici de jocul nationalei, el spunand ca a fost exclus din lotul "tricolor" pentru ca a criticat public tactica "fricoasa" a lui Iordanescu.

"Nu cred ca o sa aiba curaj sa-l titularizeze pe Alibec la Euro, o sa adoptam probabil aceeasi tactica defensiva si fricoasa. Eu am spus mereu acest lucru si probabil ca asta a deranjat. Nu imi place sa mint si sa spun ca antrenorul nationalei e foarte bun doar ca sa fiu chemat la echipa nationala. Mai bine stau acasa", a incheiat Budescu.

Anghel Iordanescu a anuntat joi lotul de 28 de jucatori care va face deplasarea in stagiul de pregatire din Italia.

Printre acestia nu se afla Constantin Budescu, om de baza in ultima parte a preliminariilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Budescu Iordanescu nationala, #Budescu atac Iordanescu, #Iordanescu lot Romania , #nationala